27.6 C
Serres

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΤΙΔΕΙΟΥ

Date:

Ευχαριστίες προς την Μητρόπολη Σιδηροκάστρου απευθύνει ο δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτιος Δομουχτσίδης, για τη συνδρομή της στον ελαιοχρωματισμό της πρόσοψης του Παλλατίδειου Γυμνασίου και Λυκείου Σιδηροκάστρου καθώς και των εσωτερικών του χώρων.
Παράλληλα, απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση, η προσφορά της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου να βρει μιμητές, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών της περιοχής.
Διαβεβαιώνει, τέλος, ότι θα συνεχισθούν οι συντηρήσης-ανακαινίσεις των 28 σχολικών συγκροτημάτων του δήμου, ενώ αφήνει αιχμές για την ελάχιστη χρηματοδότηση από το κράτος.
Το πλήρες κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής έχει ως εξής:
«Ο Δήμος Σιντικής, ο Δήμαρχος και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Σιντικής, ευχαριστούν την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου για τη συνδρομή της στον ελαιοχρωματισμό της προσόψεως του Παλλατίδειου Γυμνασίου και Λυκείου Σιδηροκάστρου καθώς και των εσωτερικών του χώρων.
Η εθελοντική αυτή κίνηση ας βρει μιμητές όλους όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο Σιντικής και τις Σχολικές του Επιτροπές, οι οποίες έχουν να συντηρήσουν συνολικά 28 Σχολικά Συγκροτήματα, τους δύσκολους αυτούς καιρούς, ώστε με την προσφορά τους να θέσουν τις βάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των παιδιών μας.
Η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου διαπιστώνοντας την ανάγκη συντήρησης του ιστορικού κτιρίου του Σιδηροκάστρου, συνέβαλε με τα λιγοστά μέσα που διέθετε, ώστε να ελαιοχρωματίσει την πρόσοψη ενός κτιρίου, το οποίο είχε χρόνια να συντηρηθεί. Ο Δήμος Σιντικής, παράλληλα με αυτή την εθελοντική προσφορά, θα συνεχίσει, προγραμματισμένα, το έργο του ελαιοχρωματισμού και των λοιπών τριών όψεων σε συνδυασμό με συντηρήσεις στο εσωτερικό του κτιρίου, ώστε το Παλλατίδειο να είναι αντάξιο του ιστορικού ονόματός του. 
Οι συντηρήσεις-ανακαινίσεις σε όλα τα κτίρια που βρίσκονται στα 28 σχολικά συγκροτήματα, θα συνεχιστούν εντατικά, με όλα τα μέσα που διαθέτει ο δήμος και δυστυχώς με την ελάχιστη χρηματοδότηση του κράτους για το τιτάνιο αυτό έργο.
Τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας.
Ο Δήμαρχος Σιντικής

Φώτιος Δομουχτσίδης»

eproodos.gr 




ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Αργυρό Μετάλλιο της Θεσσαλονίκης απένειμε ο δήμος στον Διονύση Σαββόπουλο

«Η πλατεία ήταν γεμάτη» και ο κόσμος παρακολουθούσε τη...

Στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους

Κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο...

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε Δημοτικό λόγω στατικότητας – Παρέμβαση του εισαγγελέα

Εκκενώθηκε Δημοτικό σχολείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα