28 C
Serres

Προσοχή:Καθημερινά διαρρήξεις στα οχήματα των λουόμενων κάνει σπείρα διαρρηκτών στις παραλίες της Καβάλας

Date:

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο της διάρρηξης οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής ζώνης των Αμμολόφων και της Εγνατίας Οδού στον δήμο Παγγαίου.

Οι επιτήδειοι δεν πτοούνται ούτε από κίνηση, ούτε από μέρα, ούτε καν από το γεγονός ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι σταθμευμένα στα πάρκινγκ των beach bars και αφού παραβιάσουν τις κλειδαριές ή σπάσουν τα παράθυρα του οδηγού ή του συνοδηγού, αφαιρούν από το εσωτερικό των οχημάτων ό,τι βρουν, ενώ προξενούν και μεγάλες ζημιές στα αυτοκίνητα στην προσπάθειά τους να τα ανοίξουν.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το απόγευμα της Τρίτης 1 Αυγούστου 2017 παραβιάστηκαν μαζικά πάνω από 5 οχήματα λουομένων που ήταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης beach bar των Αμμολόφων, με τα θύματα να καταθέτουν μέχρι αργά το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Περάμου.

Το φαινόμενο, πάντως, δεν είναι καινούριο. Το καλοκαίρι του 2016 έγιναν περισσότερες από 80 διαρρήξεις οχημάτων, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι πρόκειται για σπείρα αθίγγανων που δρα στην περιοχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εκμεταλλευόμενη την ελλιπή αστυνόμευση, μιας και στην ουσία, 2 αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι να καλύψουν μια τεράστια περιοχή που σφύζει από κόσμο κατά τη θερινή περίοδο.








Ως εκ τούτου, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους λουόμενους και κυρίως να μην αφήνουν μέσα στα οχήματά τους αντικείμενα, όπως γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, χρήματα ή αντικείμενα αξίας σε κοινή θέα, προκαλώντας και… προσκαλώντας τους επίδοξους διαρρήκτες, αλλά και να καταγγέλλουν κάθε ύποπτη κίνηση.

 kavalapost.gr/

ΕλλάδαΠροσοχή:Καθημερινά διαρρήξεις στα οχήματα των λουόμενων κάνει σπείρα διαρρηκτών στις παραλίες...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΕΛΑΣ: Πραγματοποιήθηκε η άσκηση «Καλλιπάτειρα 2» για την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων και την αθλητική βία

Επιχειρησιακή άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ...

Πανελλήνιες 2024: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα

Τα «φτερά» της για τα πανεπιστημιακά έδρανα θα ανοίξει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα