28.1 C
Serres

3η θέση στο ευρωπαϊκό τουρνουά Telekom Albania Open για τον Παπανίκο Αλκιβιάδη

Date:

Θέμα: «Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση του αθλητή μας Παπανίκου Αλκιβιάδη».

Ο αθλητής του συλλόγου μας Παπανίκος Αλκιβιάδης κατέκτησε την 3η θέση στο ευρωπαϊκό τουρνουά Telekom Albania Open που διεξήχθη στα Τίρανα στα πλαίσια του Tennis Europe αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και το υψηλό επίπεδο δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών.

Ο Αλκιβιάδης πέτυχε 3 νίκες α στο National Sport Park των Τιράνων, δυο απ’ αυτές έπειτα από πολύ κλειστές αναμετρήσεις, για να προκριθεί στον πρώτο του ημιτελικό σε διοργάνωση της Tennis Europe.

Στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Αλβανίας, επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Ρώσο Nikita Voronov με 4-6, 6-4, 7-5. Στον 2ο γύρο απέκλεισε το Νο. 5 του ταμπλό, τον Aleksa Krivokapic από το Μαυροβούνιο, με 6-1, 7-5. Στα προημιτελικά κέρδισε και τον Σέρβο Oliver Sabo Rac, που είναι στο Νο. 3 του ταμπλό, με 7-5, 1-6, 6-3.






Έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση, εκεί όμως δεν κατάφερε να συνεχίζει το εκπληκτικό του σερί, καθώς ηττήθηκε από τον Σέρβο Petar Teodorovic, No. 6 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον Αλκιβιάδη, την οικογένεια του, τους προπονητές και όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειες του αθλητή.

 

Αθλητικά3η θέση στο ευρωπαϊκό τουρνουά Telekom Albania Open για τον Παπανίκο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο Θοδωρής Τσελίδης αποθεώθηκε από την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό

Ο Θοδωρής Τσελίδης έφερε στην χώρα μας το πρώτο...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι ελληνικές συμμετοχές της 6ης ημέρας (01/08)

Γεμάτο από ελληνικά… χρώματα και πολλές συμμετοχές σε έξι...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα