ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ :Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ….ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ(VIDEO)
Ορκίστηκε ενώπιον του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιου Ματάκου και ανέλαβε υπηρεσία στο τμήμα του δερματολογικου ο νέος μόνιμος ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Ο νέος δερματολόγος θα λύσει προβλήματα σε έναν σημαντικό τομέα της ιατρικής. Η
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Ορκίστηκε ενώπιον του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιου Ματάκου και ανέλαβε υπηρεσία στο τμήμα του δερματολογικου ο νέος μόνιμος ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Ο νέος δερματολόγος θα λύσει προβλήματα σε έναν σημαντικό τομέα της ιατρικής. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου προτρέπει τους ασθενείς να τηλεφωνούν στο νοσοκομείου προκειμένου να κλείσουν τα ραντεβού τους.
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σταύρος Παπασταύρου: «Να ληφθούν προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για τη στήριξη των πολιτών – να εξαιρεθούν, ως εφάπαξ παρεμβάσεις, από τον δημοσιονομικό δείκτη καθαρών δαπανών»
Το φύλλο αγώνα για τις αποβολές των Ναν και Ντόρσεϊ και το αντιαθλητικό του Ματίας Λεσόρ στο ντέρμπι «αιωνίων»
Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες- Fosses: Εικονογραφημένες ιστορίες αλά γαλλικά – Bande Dessinée ( BD )
Ισραήλ: Θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στον νότιο Λίβανο ως τον ποταμό Λιτάνι – “Μοντέλο Ράφα” στα λιβανικά χωριά κοντά στα σύνορα









