15.4 C
Serres

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου η ετήσια εκδήλωση της <ΘΕΡΜΗ Τηλεθέρμανση>

Date:

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT & SPA, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της «ΘΕΡΜΗ Τηλεθέρμανση», μια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη σε όλους τους πελάτες και φίλους της εταιρίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος Αντώνης Γερασίμου, θα παρουσιάσει τα μελλοντικά σχέδια της Εταιρίας σε ότι αφορά την επέκταση της Τηλεθέρμανσης. Η τηλεθέρμανση αποτελεί, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), την πιο οικονομική λύση θέρμανσης στις Σέρρες, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση έως και 44 % σε σχέση με άλλες μορφές θέρμανσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον οικολογικό της χαρακτήρα, την καθιστά πρώτη επιλογή των καταναλωτών με αποτέλεσμα τον περιορισμό σε πολύ σημαντικό βαθμό των καυσαερίων στην πόλη, συμβάλλοντας σε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον.

Η πρόσφατη παροχή της εταιρίας, στην κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσεων για την οικονομικότερη διαχείριση της καθημερινότητας, σχετίζεται με τη συνεργασία της με καταξιωμένες εταιρίες για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και σταθερής – κινητής τηλεφωνίας & Ίντερνετ. Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει στους κατοίκους του Νομού Σερρών έκπτωση έως και 25 % σε σχέση με άλλους παρόχους. Οι υπηρεσίες αυτές που παρέχονται από τις εταιρίες VOLTON και HRS είναι διαθέσιμες για όλους, ανεξάρτητα από το αν είναι συνδεδεμένοι στο το δίκτυο της τηλεθέρμανσης.





Στην ετήσια εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα προγράμματα και οι τρόποι που μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμα όλα τα στελέχη της εταιρίας για την επίλυση αποριών και την αξιολόγηση της καταλληλότερης πρότασης για κάθε νοικοκυριό ξεχωριστά.

Τέλος θα γίνει κλήρωση με πλούσια δώρα για όλους τους παρευρισκόμενους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, για μια θερμή βραδιά με πολύ ρεύμα, επικοινωνία και πλούσια δώρα 

ΟικονομίαΠαρασκευή 10 Νοεμβρίου η ετήσια εκδήλωση της

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ανάσα για τους καταναλωτές τα τιμολόγια Οκτωβρίου στο ρεύμα

Σταθεροποίηση ή και μειώσεις των τιμολογίων του ρεύματος για...

ΟΠΕΚΑ: Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου καταβάλλονται τα Επιδόματα Σεπτεμβρίου

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου καταβαλλονται τα Επιδόματα Σεπτεμβρίου του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα