Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Η πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού έγινε στο 21ο λεπτό μετά από στημένο που κέρδισε και εκτέλεσε ο Στέλιος Πόζογλου,δημιούργηθηκε μεγάλη αναμπουμπούλα με απανωτές διεκδικήσεις και κόντρες στην περιοχή των φιλοξενούμενων χωρίς όμως να καταφέρει κάποιος να σουτάρει.
Αυτό που δεν κατάφεραν στο 21 το κατάφεραν στο 35ο λεπτό τα Λιοντάρια όταν Πόζογλου και Γκούρτσας έκρυψαν την μπάλα και ο Γκούρτσας τελείωσε όμορφα με καρφωτό σουτ τη φάση μετά από την κάθετη του Πόζογλου. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλισε χωρίς την παραμικρή αντίδραση από πλευράς φιλοξενούμενων με τα Λιοντάρια να συνεχίζουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.
Πιο δύνατα και στο 2ο ημίχρονο μπήκαν τα Λιοντάρια και το έδειξαν και με γκολ…στο 56′ καταπληκτική ενέργεια του Πόζογλου που χόρεψε 2 αμυντικούς και το σουτ του βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη, στην επαναφορά σε κενή εστία ο Δούμτσιος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει 2 τα τέρματα των Λιονταριών.
Κάπου εκεί έδειξαν παλμό οι φιλεξενούμενοι και απάντησαν άμεσα σε μια ανύποπτη φάση που η ολιγωρία της άμυνας και του Ρίστιτς σε κεφαλιά του Σαμαρά που βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε εύκολα ο Βεργώνης.
Εκεί φάνηκε η ψυχή των Λιονταριών που δεν πάγωσαν αλλά αντιθέτως ξανααπέκτησαν άμεσα προβάδισμα δύο γκολ στο 62′ με τον Παπουτσογιαννόπουλο να σκοράρει με όμορφο σουτ μέσα απ’την περιοχή. Στο 67′ λεπτό απείλησαν δις τα Λιοντάρια με τον Γκούρτσα να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ και δευτερόλεπτα αργότερα απίστευτο σουτ του Πόζογλου από έξω αριστερά της περιοχής να περνάει ξυστά απ’το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά και σασπένς στο 73′ όταν ο Χασομέρης μπήκε στην περιοχή των Λιονταριών και ανατράπηκε φανερά από τον Ρίστιτς που αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα. Ο Μπρίτο ευστόχησε και έβαλε ξανά τους Πόντιους στο παιχνίδι! Και όχι απλά μπήκαν ξανά στο παιχνίδι οι Πόντιοι αλλά πήγαν να το “κλέψουν” κιόλας. Ισοφάρισαν στο 84′ με τον 2ο σημερινό γκολ του Βεργώνη σε ένα παιχνίδι που έγινε πραγματικά ροντέο με τη μπάλα πάνω κάτω συνέχεια.
Το φινάλε βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς αλλά όχι και εντυπώσεις καθώς τα Λιοντάρια ήταν σαφώς ανώτερα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Λεωνίδας (Τρικάλων)
Κίτρινες: Πόζογλου, Τσιμίκας – Καλαϊτζίδης, Καλογεράκης, Γεωργιάδης