20 C
Serres

Χρήστος Μέγκλας : Παρακαλούμε θερμά να σταματήσει η παραπληροφόρηση

Date:

Κατά τις κείμενες διατάξεις του άρθρ.2, παρ. 1, ΠΔ 80/2016, ως ισχύει:
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ αφορά σε ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ για τους ΦΟΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, με την οποία δεσμεύονται πιστώσεις για ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.
ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ σε ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΕΞΟΔΑ προς προμηθευτές.
Το Οικονομικό Τμήμα του Επιμελητηρίου προέβη, με τις υπ’ αριθ. 243/18.07.2017, 339/02.10.2017, 401/ 22.10.2017 Αποφάσεις Ανάληψης Υποχρέωσης, σε δεσμεύσεις πιστώσεων, δεδομένου ότι πρόκειται για περιόδους διεξαγωγής σημαντικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών του Επιμελητηρίου Σερρών, με υψηλές ανάγκες δημοσιότητας και προβολής της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, όπως οι Εκθέσεις SEREXPO και ΔΕΘ, καθώς και οι Επιμελητηριακές Εκλογές, όπου η συμμετοχή όλων των μελών χρήζει έντονης κινητοποίησης.
Παρακαλούμε θερμά, προς πάσα κατεύθυνση, να μη διαδίδεται ανάλογη παραπληροφόρηση εις βάρος των Σερραίων Επαγγελματιών και του Επιμελητηρίου Σερρών, που εδώ και 70 χρόνια τους εκπροσωπεί με σοβαρότητα, ευθύνη και διαφάνεια.
Το Επιμελητήριο Σερρών ευχαριστεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Σερρών και Περιφέρειας, για την ουσιαστική αρωγή στον Επιμελητηριακό Θεσμό και τη συνεχή ανάδειξη δράσεων της σερραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας.
Χρήστος Μέγκλας

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών 





ΟικονομίαΧρήστος Μέγκλας : Παρακαλούμε θερμά να σταματήσει η παραπληροφόρηση

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ανάσα για τους καταναλωτές τα τιμολόγια Οκτωβρίου στο ρεύμα

Σταθεροποίηση ή και μειώσεις των τιμολογίων του ρεύματος για...

ΟΠΕΚΑ: Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου καταβάλλονται τα Επιδόματα Σεπτεμβρίου

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου καταβαλλονται τα Επιδόματα Σεπτεμβρίου του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα