18.1 C
Serres

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ

Date:

Με τα τιμολόγια και τις συμβάσεις ανά… χείρας, οι Σερραίοι τευτλοπαραγωγοί πέρασαν το πρωί της Τρίτης, το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Σερρών, ζητώντας την παρέμβαση του Εισαγγελέα, καθώς δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ για την παραγωγή του 2017 και πέρασαν τις γιορτές απλήρωτοι. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο λένε οι Σερραίοι παραγωγοί καθώς το ποσό που τους οφείλει η Ελληνική Βιομηχανία Ζαχαρης φτάνει για την Π.Ε. Σερρών τα 2.000.000 Ευρώ.

Προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, είχε «πετάξει το μπαλάκι» στην Τράπεζα Πειραιώς, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το γεγονός πως οι τευτλοπαραγωγοί έμειναν απλήρωτοι, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΒΖ Παναγιώτη Καραχάλιου.




Αύριο Τετάρτη οι Σερραίοι τευτλοπαραγωγοί μαζί με συναδέλφους τους από την Ορεστιάδα αναμένεται να μεταβούν στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Θεσσαλονίκη ενώ σε δηλώσεις του ζητούν την παρέμβαση τόσο των κυβερνητικών βουλευτών όσο και της αντιπολίτευσης προκειμένου να λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει. 

ΟικονομίαΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Έναρξη της 2ης φάσης ερευνών για υδρογονάνθρακες νοτιοδυτικά της Κρήτης

Την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης έρευνας για υδρογονάνθρακες...

OWNERS: Φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη συνιδιοκτησία πολυτελών εξοχικών κατοικιών

To μοντέλο της συνιδιοκτησίας δεύτερης κατοικίας και συγκεκριμένα σε...

Τριαντόπουλος: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (8.10.2024), οι πληρωμές των επιχορηγήσεων των ειδικών...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα