19.7 C
Serres

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Date:

Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει ο Σερραίος βουλευτής κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Το πολιτικό του γραφείο στην πόλη των Σερρών βρίσκεται σε εγρήγορση καθώς κινητοποιεί τον κόσμο, προκειμένου να συμμετάσχει στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Κυριακής, ώστε να διατρανωθεί προς πάσα κατεύθυνση ότι η ιστορία της Μακεδονίας και πολύ περισσότερο το όνομά της δεν τίθενται προς διαπραγμάτευση.

Πρόκειται για μια τιμητική κίνηση από την πλευρά του Κώστα Καραμανλή, που ακολουθεί πιστά την πολιτική παρακαταθήκη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.




Τόσο ο Εθνάρχης με την πατριωτική δήλωσή του, ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική αλλά και με το δάκρυ του για άγια χώματά της όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τις πολιτικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε, με αποκορύφωμα το βέτο, δείχνουν το δρόμο. Το όνομα της Μακεδονίας δεν δωρίζεται σε κανέναν και δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση κι αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν οι όψιμοι πολιτικάντηδες. 

eproodos.gr

ΠολιτικήΟ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σ. Φάμελλος: Πρέπει άμεσα να αποσυρθεί το εξώδικο

«Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος...

Κυρ. Μητσοτάκης: Το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλάζει

«Πιστεύω ότι όποιος επισκεφθεί αυτά τα νέα τμήματα, αλλά...

Νέο ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα

Κίνητρα για μεταφορά της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τις...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα