19.1 C
Serres

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ-Βαγγέλης Μπούτας:Στην καρδιά των αιτημάτων μας δεν δόθηκαν ουσιαστικές απαντήσεις

Date:

Mε δεσμεύσεις από την πλευρά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέληξε η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων και του Βαγγέλη Αποστόλου. Στη συνάντηση που διήρκησε 2,5 ώρες, συμμετείχε και ο αναπληρωτής υπουργός, Γιάννης Τσιρώνης. Όπως δήλωσε ο υπουργός «έγινε ουσιαστική και εις βάθος ανάλυση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου και στο πλαίσιο των μνημονιακών συγκυριών της χώρας, το υπουργείο προχωρά όπως μέχρι τώρα στην υλοποίηση μέτρων προς όφελος του αγροτικού κόσμου».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενωτικών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, εμφανίστηκε επιφυλακτικός σχετικά με τις δεσμεύσεις από την πλευρά του υπουργείου. Όπως είπε «στην καρδιά των αιτημάτων μας δεν δόθηκαν ουσιαστικές απαντήσεις, όπως οι κατώτερες εγγυημένες τιμές, οι ασφαλιστικές εισφορές, οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ και το αγροτικό πετρέλαιο» και πρόσθεσε «θα μεταφέρουμε στα μπλόκα τις συζητήσεις προκειμένου να αποφασίσουμε τις περαιτέρω κινήσεις μας». 

ΕλλάδαΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ-Βαγγέλης Μπούτας:Στην καρδιά των αιτημάτων μας δεν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Λακωνία

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Όλυμπος: Ορειβάτης τραυματίστηκε μετά από πτώση

Ορειβάτης είχε πτώση και τραυματίστηκε στην Κακόσκαλα στον Όλυμπο....

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα