23.1 C
Serres

Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Φλόριντα με 17 νεκρούς και τραυματίες

Date:

Επίθεση με δεκάδες πυροβολισμούς πραγματοποίησε ένας ένοπλος σε σχολείο στη Φλόριντα, την ώρα που ολοκληρωνόταν το ωράριο των μαθημάτων, με αποτέλεσμα χάσουν τη ζωή τους 17 άτομα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό από το γραφείο του σερίφη του Broward, ενώ δεκάδες ακόμα μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομεία.  

Εικόνες που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έδειξαν δεκάδες μαθητές να βγαίνουν τρέχοντας από το σχολείο, κάποιοι με ψηλά τα χέρια. Ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας βρίσκονται στο λύκειο Marjory Stoneman Douglas στην πόλη Πάρκλαντ, στην ανατολική ακτή της Φλόριντας.
Στο σχολικό συγκρότημα εγκλωβίστηκαν περίπου 40 παιδιά, τα οποία βρήκαν καταφύγιο σε μία μεγάλη ντουλάπα, προκειμένου να προφυλαχθούν από τις σφαίρες του δράστη. Τα παιδιά ελευθερώθηκαν και το γραφείο του σερίφη ενημέρωσε τους γονείς τους να σπεύσουν στο σημείο για να τα παραλάβουν.
 Έγιναν γνωστά τα στοιχεία του δράστη


Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του ανθρώπου που οι αστυνομικοί συνέλαβαν ως τον δράστη της επίθεσης, έγιναν γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Πρόκειται για τον 19χρονο Νικ Κρουζ, ο οποίος ήταν πρώην μαθητής του σχολείου, με πρώην συμμαθητές του να κάνουν λόγο για «προβληματικό άτομο», το οποίο είχε εμμονή με τα όπλα.  




http://news.in.gr

ΚόσμοςΠυροβολισμοί σε σχολείο στην Φλόριντα με 17 νεκρούς και τραυματίες

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ώρα μηδέν στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν επιτέθηκε στο Ισραήλ με εκατοντάδες πυραύλους – «Θα έχει συνέπειες» απαντά το Τελ Αβίβ

Το Ιράν επιτέθηκε τελικά στο Ισραήλ εξαπολύοντας βαλλιστικούς πυραύλους,...

ΗΠΑ: Το Ισραήλ ενημέρωσε την Ουάσινγκτον ότι διεξάγει «περιορισμένης κλίμακας» χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε απόψε ότι...

Η Λεπέν δικάζεται με την κατηγορία της κατάχρησης κεφαλαίων της ΕΕ

Η Μαρίν Λεπέν και άλλοι γάλλοι δεξιοί εθνικιστές δικάζονται...

Ανακτήθηκε το πτώμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, σύμφωνα με πηγές

Το πτώμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ Σάγεντ Χασάν Νασράλα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα