19.1 C
Serres

Καβάλα :Σύσκεψη με θέμα συζήτησης την ποιότητα του πόσιμου νερού στο Ζυγός

Date:

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, παρουσία της δημάρχου, του αντιπεριφερειάρχη, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αντιδημάρχων, του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, δημοτικών συμβούλων, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ζυγού και των προέδρων των συλλόγων που διοργάνωσαν τη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Ζυγού, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού και της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

«Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και τα αποτελέσματα της κρίνονται θετικά. Τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους προέδρους των συλλόγων απαντήθηκαν στο σύνολό τους και εν πολλοίς τέθηκε το πλαίσιο των ενεργειών που θα ακολουθήσει βραχυπρόθεσμα, αρχής γενομένης από τις αποφάσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.





Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έχει προβεί, από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας, σε ενέργειες για την πρόσμιξη του νερού της Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού με αυτό της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου και το αποτέλεσμα είναι θετικό, ενώ οι σχετικοί δείκτες παρουσιάζουν περαιτέρω βελτίωση. Ως εκ τούτου, το νερό στην περιοχή εξακολουθεί να είναι κατάλληλο προς πόση», αναφέρει, ακόμα, το δελτίο Τύπου. 

ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΚαβάλα :Σύσκεψη με θέμα συζήτησης την ποιότητα του πόσιμου νερού στο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους

Κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο...

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε Δημοτικό λόγω στατικότητας – Παρέμβαση του εισαγγελέα

Εκκενώθηκε Δημοτικό σχολείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού...

Στ. Αγγελούδης – Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα της σχολικής στέγη -video

«Τριπλό» μήνυμα προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς έστειλε ο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα