22 C
Serres

Χρήστος Μέγκλας προς ΕΓΝΑΤΙΑ οδό: Ελλιπής ο εκχιονισμός του κάθετου άξονα 60 της Εγνατίας Οδού

Date:

Επείγουσα έκκληση για άμεσο και πλήρη καθαρισμό από τα χιόνια του τμήματος του κάθετου Άξονα 60 (Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Προμαχώνας) της Εγνατίας Οδού εντός των ορίων της Π.Ε. Σερρών.
 

Αξιότιμε Πρόεδρε,    
   Η σημερινή χιονόπτωση και η χαμηλή θερμοκρασία προκαλεί πολλά προβλήματα στις οδικές μεταφορές και στις συγκοινωνίες από τις Σέρρες προς τη Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, και μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι ενώ το τμήμα του κάθετου άξονα 60 που βρίσκεται εντός του Νομού Θεσσαλονίκης  είναι υπό συνεχή καθαρισμό, δεν ισχύει το ίδιο για το κομμάτι που βρίσκεται εντός του Νομού μας (από τις Σέρρες έως το τούνελ) με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται πολύ και επικίνδυνα η μετακίνηση ανθρώπων, προϊόντων και εμπορευμάτων.
   Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας ώστε να επιτευχθεί άμεσα ο πλήρης καθαρισμός από τα χιόνια και τον πάγο του τμήματος του κάθετου άξονα 60 της Εγνατίας Οδού που βρίσκεται εντός των ορίων του Ν. Σερρών, προκειμένου να διεξάγεται κατά το δυνατόν ομαλά και χωρίς κινδύνους από τη χιονόπτωση η κυκλοφορία των οχημάτων στον άξονα Σέρρες – Θεσσαλονίκη.
     Με την επίγνωση και κατανόηση για το δύσκολο έργο που επιτελείτε εν μέσω κακοκαιρίας, πιστεύουμε ότι κατόπιν και της παρούσας επείγουσας έκκλησής μας θα προβείτε στις δέουσες ενέργειες.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος





Χρήστος Μέγκλας

ΟικονομίαΧρήστος Μέγκλας προς ΕΓΝΑΤΙΑ οδό: Ελλιπής ο εκχιονισμός του κάθετου άξονα 60...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ανάσα για τους καταναλωτές τα τιμολόγια Οκτωβρίου στο ρεύμα

Σταθεροποίηση ή και μειώσεις των τιμολογίων του ρεύματος για...

ΟΠΕΚΑ: Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου καταβάλλονται τα Επιδόματα Σεπτεμβρίου

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου καταβαλλονται τα Επιδόματα Σεπτεμβρίου του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα