25.3 C
Serres

<Έξωση> στους βουλευτές επαρχίας με επιδοτούμενο ενοίκιο κάνει το Divani Caravel

Date:

Τον δρόμο της εξόδου δείχνει το ξενοδοχείο Divani Caravel σε 36 βουλευτές της περιφέρειας στους οποίους μισθώνει εκεί δωμάτια η Βουλή βάσει της ισχύουσας διάταξης για την επιδότηση ενοικίου.

Με επιστολή του προς την αρμόδια διεύθυνση της Βουλής η διεύθυνση του ξενοδοχείου ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι από την 1η Μαΐου θα πάψει να προσφέρει υπηρεσίες διαμονής στους βουλευτές επαρχίας. Ως αιτία το ξενοδοχείο αναφέρει τις εργασίες ανακαίνισης που θα πραγματοποιηθούν στο Divani Caravel αλλά και ανειλημμένες συμβατικές υποχρεώσεις που σχετίζονται πιθανώς με την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι στο ξενοδοχείο διαμένουν σήμερα 36 βουλευτές όλων των πτερύγων βάσει σύμβασης που έχει υπογράφει η Βουλή για τη μίσθωση δωματίων. Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές επαρχίας λαμβάνουν επίδομα ενοικίου από το 1994. 




Το ποσό αυτό δεν το λάμβαναν στο χέρι καθώς οι υπηρεσίες της Βουλής μίσθωναν απευθείας δωμάτια σε κεντρικά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας. Τα τελευταία χρόνια όμως δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας να αυτοδιαχειρίζονται το κονδύλι εφόσον επιθυμούν να νοικιάζουν διαμέρισμα.

Ωστόσο αρκετοί εξακολουθούν να προτιμούν τις υπηρεσίες ξενοδοχείων.

Πολιτική στους βουλευτές επαρχίας με επιδοτούμενο ενοίκιο κάνει το Divani Caravel

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον Β’ γύρο- Τελικά αποτελέσματα

Πρώτος σε ψήφους, με διαφορά οκτώ μονάδων από τον...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: 65.671 ψήφισαν μέχρι τίς 11 το πρωί σύμφωνα με την ΕΔΕΚΑΠ

Αυξημένη είναι η προσέλευση και συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα