19.1 C
Serres

Αίσχος :Ασυνείδητοι έκαναν σκυλίτσα στόχο σκοποβολής με αεροβόλο στις Σέρρες

Date:

Ασυνείδητοι έκαναν σκυλίτσα στόχο σκοποβολής με αεροβόλο στις Σέρρες μας ενημερώνει η ομάδα εθελοντών του Δήμου ΣΕΡΡΏΝ .Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες .Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη .Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν η Σουλτάνα -το όνομα της σκυλίτσας-δεν τα κατάφερε

Την Κυριακή το πρωί ενημερωθήκαμε από τον αντιδήμαρχο Χρήστο Γρηγοριάδη οτι ένα σκυλι σε κακή κατάσταση βρέθηκε στη Σέρρες και μεταφέρθηκε με πρωτοβουλία του κυρίου Μιχάλη στο κτηνιατρείου του κυρίου Στέλιου Φρέσα. Ο κύριος Φρέσας μας ενημέρωσε πως έδωσε τις πρώτες βοήθειες αλλά το σκυλάκι χρειαζόταν χειρουργείο και περαιτέρω εξετάσεις.
Το σκυλάκι μεταφέρθηκε στην κλινική του κυρίου Αγαθαγγελίδη στην Θεσσαλονίκη σε κρίσιμη κατάσταση με δυσκολία στην αναπνοή. Του έγιναν ακτίνες, οι θερμοκρασία του ήταν 42 βαθμοί και όπως είπε ο θεράπων κτηνίατρος ο εγκέφαλός του ψηνόταν και βρισκόταν σε κωματωδη κατάσταση και προσπάθησαν να ρίξουν την θερμοκρασία για να καταφέρουν να ρυθμίσουν την αναπνοή. Οι ακτίνες έδειξαν πως το σκυλάκι είχε γίνει στόχος σκοποβολής πιθανότατα με αεροβόλο και το κορμάκι του ήταν γεμάτο σκάγια. Δεν τα κατάφερε η Σουλτάνα παρότι η ομάδα του κυρίου Αγαθαγγελίδη κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να την κρατήσει στην ζωή και πέθανε λίγες ώρες μετά την μεταφορά της στην κλινική. Ενημερωθήκαμε εκ τον υστέρων πως από το Σάββατο ήταν σε αυτή τη κατάσταση και δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος. 
Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε το φιλοζωικό οργανισμό Hundegarten Serres E.V που ανέλαβε τα έξοδα της Σουλτάνας για την μεταφορά της στη Θεσσαλονίκη, του κτηνιάτρου κυρίου Φρέσα και της κλινικής του κυρίου Αγαθαγγελίδη.
 

 

ΕλλάδαΑίσχος :Ασυνείδητοι έκαναν σκυλίτσα στόχο σκοποβολής με αεροβόλο στις Σέρρες

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Λακωνία

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Όλυμπος: Ορειβάτης τραυματίστηκε μετά από πτώση

Ορειβάτης είχε πτώση και τραυματίστηκε στην Κακόσκαλα στον Όλυμπο....

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα