27.6 C
Serres

ΕΛΜΕ Σερρών: Διαμαρτυρία στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό Α.Ε. για την κατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα Μελενικίτσι-Σιδηρόκαστρο

Date:

Επιστολή Διαμαρτυρίας για την επικινδυνότητα του κάθετου άξονα Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Προμαχώνας της Εγνατίας οδού, στο τμήμα από Μελενικίτσι έως Σιδηρόκαστρο, έστειλε η Ενωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Σερρών προς τον Πρόεδρο της Εγνατίας οδού Α.Ε. κ. Αντωνούδη.

Στην επιστολή την οποία κοινοποιούν και στους: Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Τζιτζικώστα, Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Μωυσιάδη, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ανανιάδη και Διευθυντή Εκπαίδευσης Σερρών, κ. Τενεκετζή 

Αναφέρουν:
Αξιότιμε Κύριε Αντωνούδη,
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Σερρών ομόφωνα αποφάσισε να σας αποστείλει την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας για την επικινδυνότητα του κάθετου άξονα Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Προμαχώνας της Εγνατίας οδού, στο τμήμα από Μελενικίτσι έως Σιδηρόκαστρο.
Μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που καθημερινά χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο τμήμα για να μετακινηθεί προς και από τις σχολικές μονάδες μάς ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν. Τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ασφάλεια και η ίδια η ζωή των πολιτών που χρησιμοποιούν το δρόμο καθώς η υφιστάμενη κατάσταση του οδικού τμήματος είναι τραγική. Ο ασφαλτοτάπητας είναι σε άθλια κατάσταση, με την επικινδυνότητα να αυξάνεται ακόμη περισσότερο από τη μεγάλη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων.Θεωρούμε ότι θα πρέπει να τεθεί ως προτεραιότητα η βελτίωση και κατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου για την ασφάλεια όλων των πολιτών που τον χρησιμοποιούν.
Ακόμη και στην περίπτωση που έχει δημοπρατηθεί το έργο για την ασφαλτοδρόμηση, θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο να γίνουν κάποιες άμεσες παρεμβάσεις, ώστε να υπάρξει προσωρινή λύση μέχρι την ολική αποκατάσταση του δρόμου.
ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ.
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ                                            ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πηγή: anexartitos.gr


ΟικονομίαΕΛΜΕ Σερρών: Διαμαρτυρία στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό Α.Ε. για την κατάσταση του οδοστρώματος...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Επίδομα παιδιού Α21: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Ανοικτή παραμένει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού....

50 Χρόνια FIBRAN: Γιορτάζοντας το Παρελθόν και Κοιτώντας το Μέλλον

 Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η FIBRAN, η...

Αναστάτωση στη διεθνή αγορά πετρελαίου μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Στα σενάρια για την τιμή του πετρελαίου λόγω των...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα