22 C
Serres

Εξάρθρωση κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού στη Βόρειο Ελλάδα

Date:

Στην εξάρθρωση μεγάλου δικτύου παράνομου ηλεκτρονικού στοιχήματος προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για σελίδα παράνομου στοιχηματισμού, η οποία μάλιστα λειτουργούσε κάτω από την εποπτεία μίας εκ των 24 ιδιωτικών εταιρειών που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας στη χώρα μας. Η εν λόγω μητρική εταιρεία λειτουργούσε παρανόμως και δεύτερη ηλεκτρονική πύλη στοιχημάτων, μέσω της οποίας είχε δημιουργηθεί ένα δίκτυο 400 καταστημάτων (καφενεία και internet cafe) ενώ ο μηνιαίος τζίρος άγγιζε τα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, έχουν ήδη συλληφθεί ο φορολογικά υπεύθυνος και ο διαχειριστής της παράνομης ιστοσελίδας στοιχηματισμού ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για έξι ακόμη άτομα, που καταζητούνται.

Παράλληλα, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δεδομένου ότι διερευνάται και η εμπλοκή των ιδιοκτητών – διαχειριστών καφενείων στη Βόρεια Ελλάδα, που λειτουργούσαν ως «υποκαταστήματα» του παράνομου δικτύου.





Η είδηση έχει, προφανώς, προκαλέσει αναστάτωση και στους χρήστες της παράνομης ιστοσελίδας, οι οποίοι και βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο απώλειας των ποσών που στοιχημάτισαν. 

http://newpost.gr

ΕλλάδαΕξάρθρωση κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού στη Βόρειο Ελλάδα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Λακωνία

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Όλυμπος: Ορειβάτης τραυματίστηκε μετά από πτώση

Ορειβάτης είχε πτώση και τραυματίστηκε στην Κακόσκαλα στον Όλυμπο....

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα