Με αλματώδη ρυθμό συνεχίζεται η εξαγωγική δραστηριότητα της  γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι, παρουσιάζοντας στο σύνολό της ανάπτυξη 47,5% κατά το α’ τρίμηνο του 2018.   Την εντυπωσιακή αυτή πορεία ήρθε να ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Με αλματώδη ρυθμό συνεχίζεται η εξαγωγική δραστηριότητα της  γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι, παρουσιάζοντας στο σύνολό της ανάπτυξη 47,5% κατά το α’ τρίμηνο του 2018.

 

Την εντυπωσιακή αυτή πορεία ήρθε να επισφραγίσει η άκρως επιτυχημένη παρουσία της Κρι Κρι  στη διεθνή έκθεση PLMA – “World of Private Label”, που διεξήχθη το διήμερο 29-30 Μαΐου 2018 στο Άμστερνταμ, όπου μεταξύ άλλων, διακρίθηκε για την καινοτομία του το νέο παγωτό με ενεργό φυτικό άνθρακα, Rodeo Black Cookies, ένα μόλις μήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

 

 

 

Με το συγκεκριμένο προϊόν η Κρι Κρι  ανταποκρίνεται με επιτυχία στην τάση που υπάρχει στην Ευρώπη και Αμερική για προϊόντα με άνθρακα, ένα φυσικό προϊόν γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και για την θετική του επίδραση στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

 

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης,  υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες με την Κρι Κρι σε προϊόντα παγωτού και γιαούρτης.

 

 

 

Η  Κρι Κρι ήδη συνεργάζεται εδώ και χρόνια με επιτυχία με μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες σουπερμάρκετ, προμηθεύοντας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Οι συνεργασίες  αυτές είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών και ανοίγουν το δρόμο για την τοποθέτηση και επώνυμων προϊόντων Κρι Κρι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη τοποθέτηση επώνυμων γιαουρτιών  “My Authentic Greek Yogurt Kri Kri”, στα ράφια της Waitrose ως επακόλουθο της μακρόχρονης επιτυχημένης συνεργασίας με τη μεγάλη βρετανική αλυσίδα, η οποία ξεκίνησε το 2013 με γιαούρτια ιδιωτικής ετικέτας.

 

Στόχος της Κρι Κρι είναι η επέκταση της συνεργασίας  με την τοποθέτηση των επώνυμων προϊόντων της στα ράφια των μεγάλων ευρωπαϊκών αλυσίδων σουπερμάρκετ.

Advertisement
MEGA

 

 

 

PLMA

Η διεθνής έκθεση PLMA – “World of Private Label” λαμβάνει χώρα στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTER και θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως διεθνής έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας, καθώς για σχεδόν 30 χρόνια, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της λιανικής πώλησης και τους παραγωγούς προϊόντων τροφίμων, ποτών, χαρτικών, ειδών υγιεινής και ειδών σουπερμάρκετ.

 

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που μετρά 64 χρόνια επιχειρηματικότητας. Από το 1954 έως σήμερα ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στις Σέρρες με γαλακτοκομικά προϊόντα και παγωτό,  έχει καταφέρει να γίνει μια κερδοφόρα εξαγωγική βιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και ένα σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά παγωτού. Η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και  να προσφέρει σε όλο τον κόσμο απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που να χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών, φτιαγμένες με αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες, με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων της Τράπεζας Πειραιώς - Ιανουάριος 2026

02/02/26 12:31 μμ

1ο Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων της Τράπεζας Πειραιώς – Ιανουάριος 2026

Παπασταύρου: Στην Αθήνα η ηγεσία της Chevron μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες για τις υπογραφές των συμβάσεων

02/02/26 12:26 μμ

Παπασταύρου: Στην Αθήνα η ηγεσία της Chevron μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες για τις υπογραφές των συμβάσεων

ATLANTIC SEE LNG TRADE: Πρώτη εμπορική συμφωνία πώλησης αμερικανικού LNG στην Ουκρανία

02/02/26 12:22 μμ

ATLANTIC SEE LNG TRADE: Πρώτη εμπορική συμφωνία πώλησης αμερικανικού LNG στην Ουκρανία

Γιώργος Παλάζης: "Η πληγή των funds που καταστρέφει ζωές" - video

02/02/26 12:15 μμ

Γιώργος Παλάζης: “Η πληγή των funds που καταστρέφει ζωές” – video

Διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

02/02/26 11:10 πμ

Διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Ποια άρθρα θα αναθεωρηθούν

Τριώδιο: Τι είναι και γιατί ονομάζεται έτσι

02/02/26 11:02 πμ

Τριώδιο: Τι είναι και γιατί ονομάζεται έτσι

Σερρών Θεολόγος: «Αγαπώ, άρα υπάρχω!»

02/02/26 10:47 πμ

Σερρών Θεολόγος: «Αγαπώ, άρα υπάρχω!»

Ο Μητσοτάκης ανοίγει με διάγγελμα την αυλαία της Συνταγματικής αναθεώρησης: Ποια άρθρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ΝΔ

02/02/26 11:07 πμ

Ο Μητσοτάκης ανοίγει με διάγγελμα την αυλαία της Συνταγματικής αναθεώρησης: Ποια άρθρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ΝΔ

Σέρρες: Απολογείται σήμερα ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την κατάκοιτη θεία του

02/02/26 10:38 πμ

Σέρρες: Απολογείται σήμερα ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την κατάκοιτη θεία του

Κολομβία: Πνίγηκε ο υπ’ αριθμόν 2 του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών

02/02/26 10:19 πμ

Κολομβία: Πνίγηκε ο υπ’ αριθμόν 2 του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών

Εισιτήριο 2 ευρώ στους τουρίστες για να θαυμάζουν από κοντά τη «Φοντάνα Ντι Τρέβι» στη Ρώμη

02/02/26 10:15 πμ

Εισιτήριο 2 ευρώ στους τουρίστες για να θαυμάζουν από κοντά τη «Φοντάνα Ντι Τρέβι» στη Ρώμη

Νίκος Παπαθανάσης: Ανάπλαση παραλίμνιας ζώνης Καστοριάς, ύψους 6,65 εκατ. ευρώ

02/02/26 10:07 πμ

Νίκος Παπαθανάσης: Ανάπλαση παραλίμνιας ζώνης Καστοριάς, ύψους 6,65 εκατ. ευρώ