19.6 C
Serres

Σέρρες : Ο Υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής στις αυριανές επετειακές εκδηλώσεις

Date:

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών, ενώ την Ελληνική Βουλή θα εκπροσωπήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή.

 

 

Στις εκδηλώσεις θα παραστεί ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σήμερα θα γίνει κατάθεση στεφάνων στα μνημεία της πόλης από μαθητές σχολείων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

 






Αύριο Δοξολογία θα τελεστεί 10 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών , χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.

 

Το πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η φιλόλογος Ειδικής αγωγής του 3ου Γυμνασίου Σερρών Ελένη Μπόντη. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παππά και παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην οδό Εθνική Αντίστασης.

 

 

ΠολιτικήΣέρρες : Ο Υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής στις αυριανές επετειακές εκδηλώσεις

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κυρ. Πιερρακάκης: Στις 148 οι αναφορές στην πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε...

Στ. Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

«O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα