23.8 C
Serres

Σέρρες, Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ : «Αλέξη Τσίπρα, μας εμπνέεις, μας ενώνεις, μας οδηγείς»

Date:

Δελτίο Τύπου για την « Ημέρα Εξόδου της Χωράς από τα Μνημόνια», εξέδωσε η νομαρχιακή επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σχετικό κείμενο, αναφέρει:

 

 

Σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης για την χώρα και τον ελληνικό λαό, η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια φέρνει έναν αέρα ελπίδας στον λαό που τόσα χρονιά τράβηξε πολλά δεινά από τις πολίτικες που εφαρμόστηκαν.

Δεν είναι η σημερινή ημέρα κατάλληλη για πανηγυρισμούς είναι ημέρα περισυλλογής ανασύνταξης για έναν νέο αγώνα ώστε η χωρά και ο λαός να μην ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις και θυσίες.

Είναι η απαρχή μια νέας εποχής με άμεση στήριξη στον κόσμο της εργασίας με την αύξηση του κατωτάτου μισθού την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, την δέσμη μέτρων ανακούφισης για τους ελευθέρους επαγγελματίες και τον αγροτικό κόσμο, με σταθερό περιβάλλον για τους δημοσίους υπάλληλους, και τις δυνατότητες ίσων ευκαιριών για όλους.








Σίγουρα δεν ξεχνάμε ποιοι ήταν αυτοί που οδήγησαν την χωρά σε αυτήν την κατάσταση, είναι οι ίδιοι που κουνούν ακόμα το δάκτυλο γιατί η ημέρες της ασυδοσίας για αυτούς έχουν τελειώσει, είναι το ίδιο κατεστημένο που επιθυμεί την επιστροφή του γιατί άραγε να εφαρμόσει μήπως την ιδία πετυχημένη συνταγή που οδήγησε την χωρά στην χρεωκοπία, ίσως γιατί δεν μπορούν να ζουν με κανόνες σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Το δίλημμα που διαμορφώνεται πλέον είναι ένα ,από την μια μεριά Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δυνάμεις της προόδου και από την άλλη, το χθες το παλιό το φθαρμένο το ίδιο κατεστημένο που έφερε τόσα δεινά στην χωρά, όμως δυστυχώς για το χθες ο ελληνικός λαός έχει μνήμη και όταν κληθεί θα δώσει την κατάλληλη απάντηση στο παλιό και φθαρμένο κατεστημένο.

Λίγα λόγια για τον μπροστάρη αυτής της μεγάλης προσπάθειας και του μεγάλου αγώνα ώστε να έρθει αυτή η ημέρα λύτρωσης για τον ελληνικό λαό, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στον οποίο στέλνουμε ένα βροντερό μήνυμα, μας εμπνέεις, μας ενώνεις, μας οδηγείς.

ΠολιτικήΣέρρες, Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ : «Αλέξη Τσίπρα, μας εμπνέεις, μας ενώνεις, μας οδηγείς»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κυρ. Μητσοτάκης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πάμε δυνατά να πετύχουμε το καλύτερο»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται από χθες (26/7) στην...

Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει κάθε προσπάθεια για την εξάλειψη της αθλητικής βίας

Κάθε προσπάθεια εξάλειψης της αθλητικής βίας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

5 βιβλία ελληνικής πεζογραφίας για το καλοκαίρι

Πέντε Έλληνες πεζογράφους, με μυθιστορήματα, διηγήματα και νουβέλες, προτείνει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα