34.2 C
Serres

Απάντηση Ματάκου σε ΠΟΕΔΗΝ : “Μετά 16 χρόνια θυμήθηκαν την ψυχιατρική κλινική …”

Date:

Για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της υγείας αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων από την έρευνα που έχει κάνει η Ομοσπονδία προκύπτει ότι υπάρχουν σοβαρά όπως λέει ζητήματα στις Υγειονομικές Μονάδες της Μακεδονίας.

 

Από τη λίστα που δημοσίευσε δε λείπει το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για την ψυχιατρική κλινική, η οποία βρίσκεται στο παλιό νοσοκομείο, στη μειωμένη χρηματοδότηση του νοσοκομείου και στην ελλιπή φύλαξη το νοσηλευτικού ιδρύματος.

 

Επίσης η Ομοσπονδία τονίζει ότι τα προγράμματα της νοσηλευτικής βγαίνουν με προσωπικό ασφαλείας. Οι υπηρεσίες της τεχνικής γίνονται από εξωτερικά συνεργεία λόγω έλλειψης προσωπικού ενώ σημειώνεται και η ιδιωτικοποίηση των υποστηρικτικών υπηρεσιών.

 

Για τα όσα παραθέτει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ απαντά αναλυτικά ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιος Ματάκος.








 

 

 

 

ΕλλάδαΑπάντηση Ματάκου σε ΠΟΕΔΗΝ : "Μετά 16 χρόνια θυμήθηκαν την ψυχιατρική κλινική...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα

Τα «φτερά» της για τα πανεπιστημιακά έδρανα θα ανοίξει...

‘Ερχονται νέες καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου προπονητή ενόργανης γυμναστικής που κατηγορείται για σεξουαλικη παρενόχληση

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα