13.1 C
Serres

Ο ΠΑΟΚ παρέδωσε τα ιατρικά μηχανήματα χορηγία Σαββίδη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Date:

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης, με την παράδοση σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων στην Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

 

που έγινε με την παρουσία αντιπροσωπείας της λαοφιλούς ομάδας που την αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Μανώλης Παπακώστας. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αντιπροσωπεία του PAOK Action επισκέφθηκαν σήμερα το τμήμα Α’ της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής όπου και ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής.

 





Ο παραδοτέος εξοπλισμός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων και η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα.

Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

ΑΠΕ

ΕλλάδαΟ ΠΑΟΚ παρέδωσε τα ιατρικά μηχανήματα χορηγία Σαββίδη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

«Όπου Γιώργος και μάλαμα»: 9 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το όνομα Γιώργος 

Του Αγίου Γεωργίου είναι σήμερα και χιλιάδες άνδρες και...

Πλωτός γερανός σήκωσε την θαλαμηγό που προσέκρουσε στον προβλήτα στις Σπέτσες

Πραγματοποιήθηκε η ανέλκυση της πολυτελούς θαλαμηγού, η οποία λόγω...

Άδεια πόλη η Αθήνα – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Άδεια είναι η Αθήνα, αφού οι κάτοικοι της πρωτεύουσας...

MARFIN: 14 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ανείπωτη τραγωδία – Το χρονικό

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία της Marfin,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα