Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
27 C
Serres

Ντου φοιτητών στο ΑΧΕΠΑ όπου συνεδρίαζαν αντιπρυτάνεις του ΑΠΘ

Σε αίθουσα του ΑΧΕΠΑ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης), οπού συνεδρίαζαν αντιπρυτάνεις του Αριστοτελείου, εισέβαλε την Τετάρτη ομάδα φοιτητών.

 

Φαίνεται πως πρόκειται για την ίδια ομάδα φοιτητών που συνεπλάκη με καθηγητή του ΑΠΘ την Τρίτη.

 

 

 

 

 

Babis



 

Στο αμφιθέατρο «Κ. Τριαρίδης» του νοσοκομείου είχε προγραμματιστεί στις 12 το μεσημέρι συζήτηση για το Πανεπιστήμιο, με πρωτοβουλία της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας ενόψει των πρυτανικών εκλογών στις 11 Ιουνίου.

“Δέχθηκα γροθιά στο πρόσωπο”

Τα όσα διαδραματίστηκαν την Τρίτη στα γραφεία της Πρυτανείας του Αριστοτελείου και την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα φοιτητών περιέγραψε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Κωνσταντίνος Τοκμακίδης, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχθηκε. Ο καθηγητής κατήγγειλε ότι δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο από φοιτητή, ο οποίος του είχε αρπάξει το κινητό από τα χέρια.

 

skai.gr

ΕλλάδαΝτου φοιτητών στο ΑΧΕΠΑ όπου συνεδρίαζαν αντιπρυτάνεις του ΑΠΘ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του Άρδα

Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και...

Απομακρύνεται ο Λιμενάρχης Αλοννήσου – ΕΔΕ για επικίνδυνο συμβάν στο λιμάνι

Σε απομάκρυνση του Λιμενάρχη Αλοννήσου προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας...

Σπάτα: Το ντοκουμέντο που φέρνει την ανατροπή στο τραγικό τέλος της ζωής του 19χρονου Νικόλα

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν είχε βρεθεί δεμένος πισθάγκωνα,...

Τελευταία Νέα