15.8 C
Serres

Την λαϊκή αγορά των Σερρών επισκέφθηκε ο Τάσος Χατζηβασιλείου (video)

Date:

Επίσκεψη στην λαϊκή αγορά των Σερρών πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ κύριος Τάσος Χατζηβασιλείου ο οποίος συνομίλησε με τους πολίτες και αφουγκράστηκε για μια ακόμη φορά τα προβλήματα τους.

 

Στην διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας έχει επισκεφτεί πολλές περιοχές και χωριά του νομού μας και η εικόνα που αντικρίζει είναι ερημική.

 

 

 

 

 

 

 






Τα μηνύματα που εισπράττει είναι δυσάρεστα καθώς ο κόσμος δεν έχει πια καμία ελπίδα και ότι αδημονεί για πολιτική αλλαγή και ανέφερε ότι η ΝΔ έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και σχέδιο, κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη η περιοχή μας καθώς επίσης κι ότι εγγυάται την μείωση των φόρων κατά 9% για κάθε μισθωτό , αγρότη και επαγγελματία.

 

 

[pro_ad_display_adzone id=”75863″]

 

Ο υποψήφιος βουλευτής σχολίασε επίσης τις χθεσινές εξαγγελίες του κυρίου Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ξέχασε να αναφέρει ότι επι της κυβερνήσεως του έχουν επιβληθεί οι περισσότεροι φόροι, ότι η χώρα μας είναι τελευταία στις μεταρρυθμίσεις, με τους χαμηλότερους δείκτες ανάπτυξης στην Ευρώπη και ότι είμαστε πρωταθλητές στην ανεργία.

 

 

ΠολιτικήΤην λαϊκή αγορά των Σερρών επισκέφθηκε ο Τάσος Χατζηβασιλείου (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα