Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Δράμας ένας εργαζόμενος από τις Σέρρες και εκτελούσε έργο σε κολώνα της ΔΕΗ στην περιοχή της κοινότητας Χαριτωμένης του Δήμου Προσοτσάνης. ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Δράμας ένας εργαζόμενος από τις Σέρρες και εκτελούσε έργο σε κολώνα της ΔΕΗ στην περιοχή της κοινότητας Χαριτωμένης του Δήμου Προσοτσάνης.

 

Ο 52χρονος  εναερίτης εργαζόταν σε εργολάβο στην περιοχή της Δράμας και ήταν πατέρας ενός παιδιού

 

 

 

 

 

 

Εργαζόταν σε στύλο για την αποκατάσταση βλάβης σε παροχή Χαμηλής Τάσης, υπέστη πτώση υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιφέροντας του σοβαρές κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα  να υποκύψει στο νοσοκομείο εξ αιτίας των βαριών τραυμάτων του.

 

 

 

 

Η ανακοίνωση των τεχνικών της ΔΕΗ

 

Advertisement
MEGA

Η μεγάλη οικογένεια των τεχνικών της Ε.ΤΕ. θρηνεί από χθες, έναν ακόμη συνάδελφο εναερίτη πενήντα δύο ετών, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος εργαζόταν σε εργολάβο στην περιοχή της Δράμας,  επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ένωση τεχνικών ΔΕΗ και συνεχίζει:

 

Ο συνάδελφος ενώ εργαζόταν σε στύλο για την αποκατάσταση βλάβης σε παροχή Χαμηλής Τάσης, υπέστη πτώση υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιφέροντας του σοβαρές κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να υποκύψει στο νοσοκομείο εξ αιτίας των βαριών τραυμάτων του.

 

Ο θάνατος του συναδέλφου έρχεται σε συνέχεια του ατυχήματος που συνέβη πριν από λίγες μέρες στην περιοχή των Μεσογείων, όταν κατά την εκτέλεση εργασιών σε εναέριο υποσταθμό κατέρρευσε το δίστηλο, παρασύροντας τους δύο συναδέλφους εναερίτες του εργολάβου, που εργάζονταν πάνω σε αυτό, επιφέροντάς τους σοβαρούς τραυματισμούς, ευτυχώς όχι μοιραίους.

Θεωρούμε ότι αυτή η ολέθρια ακολουθία των ατυχημάτων δεν είναι τυχαίο γεγονός. Η εντατικοποίηση των εργασιών, η έλλειψη προσωπικού, η μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, η ελλιπής εκπαίδευση των εργαζομένων και η μη επίβλεψη των εργολάβων, δημιουργούν συνθήκες επικίνδυνες για την υγεία, την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.

Πάγια θέση της Ε.ΤΕ. είναι η πιστή τήρηση των κανόνων και των μέσων ασφαλείας που προβλέπονται από τις οδηγίες λειτουργίας και τους νόμους, τόσο μέσα στην επιχείρηση όσο και από τους συνεργαζόμενους εργολάβους.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

03/04/26 5:57 μμ

Φαριόλι: «Φανταστείτε την Σπόρτινγκ χωρίς τον Σουάρες και την Μπενφίκα χωρίς τον Παυλίδη»

03/04/26 5:32 μμ

Φλικ: «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, να βελτιωθούμε, ο ρατσισμός δεν έχει θέση»

03/04/26 5:21 μμ

Σιμεόνε: «Ο σεβασμός έχει χαθεί στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία εδώ και χρόνια»

03/04/26 5:04 μμ

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, σταθερή η κατάστασή του

03/04/26 4:54 μμ

Η Τσέλσι έθεσε εκτός ομάδας για δύο αγώνες τον Φερνάντες

03/04/26 4:50 μμ

Γκουαρντιόλα: «Έχουμε ευκαιρία να φτάσουμε σε ένα απίστευτο ορόσημο, σε οκτώ σερί ημιτελικούς Κυπέλλου»

03/04/26 4:35 μμ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενεργοποιεί τη ρήτρα για να κρατήσει Νίκο Γκονζάλεθ

03/04/26 4:22 μμ

Λαπόρτα: «Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε με τον Φλικ»

03/04/26 3:58 μμ

Χάνει το ματς με τη Φράιμπουργκ ο Κέιν, αισιοδοξία για Ρεάλ

03/04/26 3:37 μμ

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε συμφωνία με τον Φόντεν για το νέο συμβόλαιο

03/04/26 3:28 μμ

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της συζύγου του Ζότα

03/04/26 3:23 μμ

Αρμπελόα: «Ας αφήσουμε πίσω μας το γόνατο του Μπαπέ και ας απολαύσουμε τα γκολ του»