10.2 C
Serres

Χαλκιδική: Μια γυναίκα η αιτία της αιματηρής συμπλοκής στα Νέα Μουδανιά

Date:

Προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη, ζήτησαν και έλαβαν ο 31χρονος και ο 29χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, έπειτα από την ένοπλη συμπλοκή στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

 

Η συμπλοκή είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός 29χρονου.

 

Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, ο 31χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας ενώ ο 29χρονος της συναυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.






Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikifocus.gr, αιτία της αιματηρής συμπλοκής ήταν γυναικείο πρόσωπο, το οποίο κατά τις ίδιες πηγές δέχτηκε παρενόχληση από τους κατηγορούμενους. Όταν ο 29χρονος πήγε να ζητήσει το λόγο ο 31χρονος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο χέρι, με αποτέλεσμα ο πρώτος να διακομιστεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 

thestival.gr

ΕλλάδαΧαλκιδική: Μια γυναίκα η αιτία της αιματηρής συμπλοκής στα Νέα Μουδανιά

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα Jumbo στον Πειραιά

Μεγάλη φωτιά σε εμπορικό κατάστημα Jumbo στον Πειραιά και...

«Ήθελα να κάνω πλάκα» λέει ο 13χρονος μαθητής στα Φάρσαλα που πήγε στο σχολείο με όπλο κρότου

Σοκ προκάλεσε στους συμμαθητές του μαθητής στα Φάρσαλα που...

Φωτιά σε σπίτι στον Βόλο – Κινδύνευσαν τρία άτομα

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου...

Καθορίστηκαν οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025

Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση που καθορίζει του συντελεστές Ελάχιστης...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα