Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
18.1 C
Serres

Δίκη ΧΑ: Μοίραζα τρικάκια στη Νίκαια, υποστηρίζει ο συνοδηγός του Ρουπακιά

«Δεν έχω σχέση με το γεγονός, δεν ήμουν καν στην Αμφιάλη. Μοίραζα τρικάκια της Χρυσής Αυγής κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια εκείνη την ώρα».

Αυτό ισχυρίστηκε στην απολογία του ο, κατά τη δικογραφία, συνοδηγός τού Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα, Ιωάννης Καζαντζόγλου που κατηγορείται ως άμεσος συνεργός στην ανθρωποκτονία.

 

Ο κατηγορούμενος απέδωσε τα δεκάδες τηλεφωνήματα που είχε με μέλη της οργάνωσης τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2013, πριν και μετά τη δολοφονία του μουσικού, σε συνεννοήσεις που είχαν ενόψει ομιλίας που θα είχε στην Τοπική ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κατά την οποία θα απηύθυνε χαιρετισμό και ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.

Για τον λόγο αυτό συναντήθηκε όπως είπε με τον Ρουπακιά, που έφερε με το αυτοκίνητό του από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής δύο πακέτα με τρικάκια, και αφού τα πήρε ξεκίνησε να τα μοιράζει. Ξέχασε μάλιστα στο αυτοκίνητο το κινητό του γιατί μίλησε ενόσω ήταν με τον Ρουπακιά και το άφησε στον ουρανό του αυτοκινήτου.


Babis


Ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι ήταν εκείνος που ενημέρωσε τον πυρηνάρχη της Νίκαιας για να συγκροτηθεί το τάγμα εφόδου που καταδίωξε τον μουσικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα όταν υποστήριξε πως δεν γνώριζε τον 34χρονο. Και επίσης πως ψεύδονται δύο μάρτυρες που κατέθεσαν πως ο Φύσσας είχε ενοχοποιηθεί από την Τοπική, τρεις με τέσσερις μήνες πριν την δολοφονία του.

Ο Ιω. Καζαντζόγλου έπεσε σε αντιφάσεις όταν κλήθηκε να απαντήσει πώς ο Γ. Ρουπακιάς τον τοποθετεί στην Αμφιάλη το βράδυ της δολοφονίας και ενώ και ο Ι.Άγγος πριν λίγες ημέρες είπε απολογούμενος ότι ο Καζαντζόγλου ήταν ο μόνος που ενημερώθηκε από τον ίδιο πως κάποια άτομα τον ενοχλούσαν στην καφετέρια «Κοράλλι».

 

ΑΠΕ

ΕλλάδαΔίκη ΧΑ: Μοίραζα τρικάκια στη Νίκαια, υποστηρίζει ο συνοδηγός του Ρουπακιά

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Υπόθεση Βασίλη Καλογήρου: «Όλα δείχνουν ισχαιμικό επεισόδιο – Πέθανε λόγω εξάντλησης και υποθερμίας»

Εξελίξεις στην έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη...

Τελευταία Νέα