Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα προβεί στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων και υποδομών που θα εξασφαλίζουν την πρόσβαση των ΑΜΕΑ σε παραλίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά τους θερινούς μήνες.   Αναλυτικά, ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα προβεί στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων και υποδομών που θα εξασφαλίζουν την πρόσβαση των ΑΜΕΑ σε παραλίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά τους θερινούς μήνες.

Advertisement
 

 

Αναλυτικά, η προμήθεια θα περιλαμβάνει: Τρία αυτόματα συστήματα πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα. Ένα σύστημα καθοδήγησης ατόμων με προβλήματα όρασης.

 

160 μέτρα κινητό διάδρομο πλάτους 1,5 μέτρου. Τέσσερις χώρους υγιεινής – αποδυτήρια. Τέσσερα σετ πληροφοριακές πινακίδες. Τρείς κάδους απορριμμάτων για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Δέκα αμφίβια αμαξίδια.

 

newsone.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ