27.5 C
Serres

Επιβάτης του ΚΤΕΛ Καβάλας αποκοιμήθηκε και… την άφησαν μέσα στο λεωφορείο!

Date:

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Καβάλα.

Το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 μία γυναίκα από την Καβάλα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο των 21:00 από Αθήνα προς Καβάλα. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η γυναίκα αποκοιμήθηκε.

 

Το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας έφτασε στην Καβάλα περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μόνον που κανείς, ούτε καν ο οδηγός δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει το όχημα για τυχόν ξεχασμένα αντικείμενα ή… ανθρώπους!

Αποτέλεσμα; Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε μέσα στο λεωφορείο λίγο μετά τις 05:30. Το λεωφορείο ήταν σταθμευμένο στο Χαλκερό Καβάλας και οι πόρτες…κλειδωμένες!





Η γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ΚΤΕΛ και, λίγη ώρα αργότερα, κατέφθασε ο οδηγός για να της ανοίξει. Όπως καταγγέλλει η ίδια ο οδηγός την μίλησε απότομα και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη. Όταν δε, τον παρακάλεσε με ευγενικό τρόπο να τη μεταφέρει μέχρι την Καβάλα, η απάντησή του ήταν «να πάρεις ταξί», σύμφωνα με το kavalapost.gr.

Το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου 2019 η επιβάτης πήγε στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι «ξεχάστηκε» κοιμώμενη μέσα στο λεωφορείο αλλά και για την αντιμετώπιση που της επεφύλαξε ο οδηγός. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εισέπραξε μία γενικότερη απάθεια από τους ανθρώπους του ΚΤΕΛ και… 15 ευρώ αποζημίωση για την κούρσα του ταξί Χαλκερό-Καβάλα!

 

πηγή

ΕλλάδαΕπιβάτης του ΚΤΕΛ Καβάλας αποκοιμήθηκε και… την άφησαν μέσα στο λεωφορείο!

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αλλαγή του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή με λασποβροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας

Αλλαγή του καιρού αναμένεται στη χώρα μας αύριο και...

Έως τις 12 Μαΐου, οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

Έως τις 12 Μαΐου και ώρα 23:59, θα διαρκέσει...

Μάτι: Έφεση για το σύνολο της απόφασης άσκησε η Εισαγγελία Εφετών

Έφεση του συνόλου της απόφασης για την τραγωδία στο...

Δείτε βίντεο: Εντυπωσιακές ιπποδρομίες στο Δοξάτο Δράμας

Κάθε χρόνο στο Δοξάτο Δράμας, στις αρχές Μαΐου εδώ...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα