Από κατάθλιψη έπασχε η νεαρή βρετανίδα που πήδηξε από ένα αεροσκάφος που πετούσε πάνω από τη Μαδαγασκάρη και σκοτώθηκε.   Η νεαρή κοπέλα δυσκολευόταν με τις σπουδές της και είχε ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Από κατάθλιψη έπασχε η νεαρή βρετανίδα που πήδηξε από ένα αεροσκάφος που πετούσε πάνω από τη Μαδαγασκάρη και σκοτώθηκε.

 

Η νεαρή κοπέλα δυσκολευόταν με τις σπουδές της και είχε κατάθλιψη, κάτι που όπως φαίνεται την οδήγησε σε αυτή την αδιανόητη ενέργεια, ενώ βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη.

 

Η Αλάνα Κάτλαντ, 19 ετών, ήταν φοιτήτρια φυσικών επιστημών στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη στο πλαίσιο της πρακτικής της. Στις 25 Ιούλιου, πήδηξε στο κενό από την πόρτα του αεροσκάφους πέντε λεπτά μετά την προσγείωση από το μικρό αεροδρόμιο Αντζατζάβι.

Η σορός της μεταφέρθηκε σήμερα στο Ανταναναρίβο, δύο ημέρες μετά τον εντοπισμό της, έπειτα από δύο εβδομάδες ερευνών στο δάσος Μαχαντροντρόκα.

Ο επικεφαλής της έρευνας εξήγησε ότι χάπια κατά της ελονοσίας βρέθηκαν στο σακίδιό της, εκ των οποίων είχε πάρει μονάχα δύο.

«Βρήκαμε στα πράγματά της ένα κουτί με χάπια κατά της ελονοσίας. Και μας αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν επίσης υπνωτικά στο τραπέζι του δωματίου της στο ξενοδοχείο» που διέμενε, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διοικητής Σπινόλα Έντβιν Νομεντζαναχάρι. Σύμφωνα με τον ίδιο, η νεαρή γυναίκα μετά βίας ακουγόταν σε ένα τηλεφώνημα με τους γονείς της, οι οποίοι την προέτρεψαν να επιστρέψει.

«Οι γονείς δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν την κόρη τους στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία τους και της ζήτησαν να πάρει το ίδιο αεροπλάνο με την κυρία Ρουθ Τζόνσον, μια Αγγλίδα που διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνη, για να γυρίσει στην Αγγλία» εξήγησε ο ερευνητής στο AFP.

«Πριν από την αναχώρησή της, στις 25 Ιουλίου, αναζητώντας την στο δωμάτιό της, η Ρουθ βρήκε την Αλάνα να κάθεται σε μια καρέκλα, με το βλέμμα της χαμένο στο κενό» συμπλήρωσε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον ερευνητή, η Αλάνα ήταν πολύ κακόκεφη και δεν ήθελε να επιστρέψει.

Advertisement
MEGA

«Έκανε έρευνα για τα μικρά καβούρια και έπεσε σε κατάθλιψη, όταν συνειδητοποίησε ότι η έρευνά της είχε αποτύχει» εξήγησε, από την πλευρά του, σε δημοσιογράφους ο συνταγματάρχης της χωροφυλακής Ντι Λαπέ Ραλαϊβαονάρι.

«Είχε απογοητευτεί και δέχθηκε με μισή καρδιά να επιστρέψει σπίτι της».

«Η έρευνα που είχε αναλάβει η Αλάνα ήταν διάρκειας έξι εβδομάδων. Όμως έπειτα από 10 ημέρες ερευνών, οι γονείς της αποφάσισαν να γυρίσει πίσω, αφού διαπίστωσαν την αποτυχία της έρευνας».

 

newsit


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

03/04/26 3:58 μμ

Χάνει το ματς με τη Φράιμπουργκ ο Κέιν, αισιοδοξία για Ρεάλ

03/04/26 3:37 μμ

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε συμφωνία με τον Φόντεν για το νέο συμβόλαιο

03/04/26 3:28 μμ

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της συζύγου του Ζότα

03/04/26 3:23 μμ

Αρμπελόα: «Ας αφήσουμε πίσω μας το γόνατο του Μπαπέ και ας απολαύσουμε τα γκολ του»

03/04/26 3:12 μμ

Εβερτον: Μένει ο Τζακ Γκρίλις

03/04/26 2:56 μμ

Αθλητικός Δικαστής: Από μία αγωνιστική και πρόστιμο σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

03/04/26 12:53 μμ

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου είναι ο ωραιότερος Έλληνας»

03/04/26 12:47 μμ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου είναι ο ωραιότερος Έλληνας»

«Ας μην τα πάρει το ποτάμι!»- Δράση καθαρισμού από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

03/04/26 12:36 μμ

«Ας μην τα πάρει το ποτάμι!»- Δράση καθαρισμού από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Βουλή: Ν/σ Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο, Ταμείο Εκσυγχρονισμού- Κατατέθηκε τροπολογία μεταξύ άλλων για παράταση του ΜΙΔΑΣ – Μέτρα αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού και για τη Λέσβο

03/04/26 12:30 μμ

Βουλή: Ν/σ Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο, Ταμείο Εκσυγχρονισμού- Κατατέθηκε τροπολογία μεταξύ άλλων για παράταση του ΜΙΔΑΣ – Μέτρα αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού και για τη Λέσβο

03/04/26 12:27 μμ

Αγωνία στους Λέικερς για τον τραυματισμό του Ντόντσιτς

Πρωτοποριακή επέμβαση καρδιάς στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»

03/04/26 12:16 μμ

Πρωτοποριακή επέμβαση καρδιάς στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»