20.8 C
Serres

Κώστας Ζαχαριάδης: Τα έξι βήματα για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ(VIDEO)

Date:

Οι προσεχείς ενέργειες που θα ακολουθηθούν μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, η οποία συνεδρίασε χθες Τετάρτη για δεύτερη συνεχή ημέρα στην Κουμουνδούρου, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε συναίνεση στο ότι δεν τίθεται θέμα εκλογής προέδρου του κόμματος από τη βάση, ενώ υπήρξε συμφωνία με την αποτίμηση του προέδρου για το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε έξι άμεσα βήματα για το χρονοδιάγραμμα πρωτοβουλιών προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευθεί το μομέντουμ και το ενδιαφέρον του κόσμου που τον στήριξε στις εθνικές εκλογές. Όπως τόνισε, «δεν επιθυμούμε απλά την ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την οικοδόμηση του νέου ΣΥΡΙΖΑ και τη διεύρυνση της απήχησής του στη κοινωνία και σε όλο το εύρος της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης».

 






Καλεσμένος τηλεφωνικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Επιλογές, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, παρουσιάζει τα έξι βήματα που θα οδηγήσουν στον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

ΠολιτικήΚώστας Ζαχαριάδης: Τα έξι βήματα για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ(VIDEO)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα