20 C
Serres

Θύμα ληστείας αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Θεσσαλονίκης

Date:

Θύμα ληστείας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση», Απόστολος Αβδελάς, ο οποίος κυκλοφορούσε στην οδό Συγγρού της Αθήνας,

 

κινούμενος προς το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει, μετά τη συνεδρίαση της Βουλής και εκεί βρήκαν την ευκαιρία να του κλέψουν την τσάντα.

 

Εμφανίστηκαν δίπλα του δυο άτομα, ένας από αυτούς είπε ευγενικότατα στον βουλευτή «Συγγνώμη κύριε, έχετε… κουτσουλιές από περιστέρι στο σακάκι σας», ο κ. Αβδελάς πολύ λογικά έκανε την κίνηση να βγάλει το σακάκι, για να δει τι συμβαίνει και εκείνη τη στιγμή, οι δυο κλέφτες εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι το ένα χέρι του βουλευτή που κρατούσε την τσάντα χαλάρωσε για να βγάλει το σακάκι, άρπαξαν την τσάντα του και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

 

Αβδελάς epiloges tv





 

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν συνοδεύονταν από Αστυνομικό, γιατί μετά την επιστροφή στο ξενοδοχείο, είχε κανονίσει να αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, άρα δεν υπήρχε λόγος συνοδείας.

 

Επικοινώνησε αμέσως με τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκο Βελόπουλο και κανονίστηκε να μην έχει πρόβλημα μετακινήσεων με αεροπλάνο, αφού έχασε όλα τα προσωπικά του έγγραφα, που είχε μέσα στην τσάντα του, αλλά και κάποια χαρτιά από δράσεις που έχει κάνει.

Κατέθεσε καταγγελία και μήνυση κατά αγνώστων, αλλά από αύριο πρέπει να βγάλει σίγουρα καινούργια ταυτότητα και όχι μόνο…

πηγή sfina.gr

ΕλλάδαΘύμα ληστείας αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Λακωνία

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Όλυμπος: Ορειβάτης τραυματίστηκε μετά από πτώση

Ορειβάτης είχε πτώση και τραυματίστηκε στην Κακόσκαλα στον Όλυμπο....

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα