Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
23.7 C
Serres

Ο Ευτύχης Παλλήκαρης νέος πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ) αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ευτύχης Παλλήκαρης, με απόφαση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

 

Ο κ. Παλλήκαρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Ξεκίνησε ως δημοσιογράφος το 1980, μετά την αποφοίτησή του από το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1985.


Babis


Έχει εργαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Υπήρξε αρχισυντάκτης στο διεθνές τμήμα του «MEGA» καθώς και στα δελτία ειδήσεων στο «STAR» και στη «ΝΕΤ». Διετέλεσε αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ραδιοσταθμού «ΑΘΗΝΑ 9.84» και του Δήμου Αθηναίων. Από το 1995 και για έξι χρόνια ήταν καθηγητής σε σχολή δημοσιογραφίας.

ΠολιτικήΟ Ευτύχης Παλλήκαρης νέος πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αυστηρές συνέπειες σε ποινικό, πειθαρχικό, αστικό επίπεδο για παραβάτες νόμων στα ΑΕΙ

Άτυπη προπαρασκευαστική σύσκεψη για το θέμα της ασφάλειας στα...

Στις 11:00 η σύσκεψη στο Μαξίμου για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια

Σύσκεψη με αντικείμενο την ασφάλεια στα πανεπιστήμια, θα πραγματοποιηθεί...

Ανεπίσημο δείπνο Γεραπετρίτη Φιντάν στην Κωνσταντινούπολη μετά από πρόσκληση του Τούρκου ΥΠΕΞ

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης...

Ο ΥΦΥΠΕΞ Χατζηβασιλείου στο business workshop με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ενισχύουμε τη συνεργασία με τα ΗΑΕ, έναν από τους...

Τελευταία Νέα