Πρόγραμμα συλλογής πλαστικών καπακιών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την “Πνοή Ζωής”

Tα καπάκια που μαζέψαμε έγιναν καρότσι! Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, έγινε η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου, στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλονίκη, από τον Πρόεδρο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Πνοή Ζωής”, κ. Θεόφιλο Ιντσόγλου.

 

Το αμαξίδιο κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν για το Τμήμα, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές, συλλέγοντας πλαστικά καπάκια, κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Παρόντες στη συνάντηση της παράδοσης ήταν επίσης, το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτριος Στέφου, ο Διευθυντής, κ. Εμμανουήλ Πρώιμος και η υπάλληλος κα Δημητρούλα Κόκκαλη.
Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης, αλλά και σ’ αυτούς που βοήθησαν στη συλλογή, συσκευασία και μεταφορά των καπακιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.



Babis

 

karotsaki

 

ΕλλάδαΠρόγραμμα συλλογής πλαστικών καπακιών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μαθητές ακολούθησαν τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου»

Tα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου», ακολούθησαν 90 μαθητές και...

Επίδομα βαρηκοΐας: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για ηλικίες 18 έως 65 ετών

Ξεκίνησε από την Τρίτη 6 Μαϊου  η υποβολή αιτήσεων...

Χρέη προς τον ΕΦΚΑ πήγαν σε εταιρείες είσπραξης οφειλών – video

Οφειλές επαγγελματιών προς τον ΕΦΚΑ έχουν δοθεί σε εταιρείες...

Τελευταία Νέα