Κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων στην πρυτανεία του ΑΠΘ

Στοιχεία για το θάνατο του ανθρωπίνου σκελετού που βρέθηκε χθες το πρωί, από αγρότη στο χωράφι του στην Κάτω Κορακιάνα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 

 

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «από την εξέταση που ακολούθησε προέκυψαν στοιχεία ότι αυτός άνθρωπος ήταν αυτόχειρας και απαγχονίστηκε. Υπήρχε ένα κάταγμα που παρατηρείται σε περιπτώσεις απαγχονισμού στον θυρεοειδή χόνδρο» διευκρίνισε ο ιατροδικαστής.

Babis



Την ίδια ώρα δίπλα στον ανθρώπινο σκελετό βρέθηκαν μία θηλιά απαγχονισμού, προσωπικά αντικείμενα και το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που τον περασμένο Απρίλιο, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Αϊβατίδη, οι σωματομετρικές παράμετροι του σκελετού που μελετήθηκαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση ταιριάζουν απολύτως με τα χαρακτηριστικά του 35χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού, σε ύψος σωματότυπο και οδοντοστοιχία, ενώ αναμένεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί και η ταυτοποίηση DNA.

«Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο αναντίστοιχο της αυτοχειρίας» επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αιβατίδης.

ΕλλάδαΚινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων στην πρυτανεία του ΑΠΘ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το 14ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ και Διαγωνισμός

Με διαγωνιστικό τμήμα με συμμετοχές από την Ελλάδα και...

Συμφωνική μουσική, ποίηση, θέατρο, έντεχνη μουσική, χορός στο Φεστιβάλ Επταπυργίου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «συναντά» στη σκηνή τη Βίκυ Μοσχολιού,...

Βόλος: 4χρονη υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε παιδικό σταθμό

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη 4χρονη σε παιδικό σταθμό του Βόλου από καυτό νερό, κάτω...

Βόλος: Ρύπανση και δυσοσμία στο λιμάνι της πόλης

Σε ανοιχτή γραμμή με τις αρμόδιες υπηρεσίες παραμένει η...

Τελευταία Νέα