Ολλανδία: Χειροπέδες σε δυο εφήβους γιατί πυροβολούσαν τρένα

Η αστυνομία στην Ολλανδία προχώρησε στη σύλληψη δυο εφήβων που θεωρούνται ύποπτοι πως πυροβολούσαν τρένα.

 

 

Οι δυο έφηβοι κατηγορούνται πως πυροβόλησαν εναντίον δύο τρένων με αεροβόλα πιστόλια, ραγίζοντας τα τζάμια και ανάγκασαν τις αρχές στην Ολλανδία να εκκενώσουν έναν συρμό.

Η αστυνομία της Μπρέντα στη νότια Ολλανδία έκανε γνωστό, με μήνυμά της στο Twitter, ότι οι έφηβοι, και οι δύο ηλικίας 15 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο αεροβόλα πιστόλια με μεταλλικά σφαιρίδια.

Babis



Οι επιβάτες που βρίσκονταν σε δύο τρένα, τα οποία εκτελούν το δρομολόγιο Μπρέντα- Αϊντχόβεν, άκουσαν ισχυρούς κρότους και είδαν να έχουν ραγίσει τα παράθυρα του συρμού.

Το ένα από τα δύο τρένα εκκενώθηκε μόλις έφθασε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπρέντα με την αστυνομία να ξεκινά άμεσα έρευνα.

Οι δύο έφηβοι θεωρούνται ύποπτοι ότι «προκάλεσαν ζημιές σε τρένα», σύμφωνα με την αστυνομία. Αυτού του είδους τα πιστόλια πωλούνται στην Ολλανδία σε πρόσωπα άνω των 18 ετών, που είναι μέλη μιας λέσχης σκοποβολής, η οποία και ειδικεύεται σε αυτού του τύπου το όπλο.

Πηγή newsit.gr

ΚόσμοςΟλλανδία: Χειροπέδες σε δυο εφήβους γιατί πυροβολούσαν τρένα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σαν σήμερα: Τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν στις 4 Μαΐου

Τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν σαν σήμερα, 04 Μαΐου 589: Συνέρχεται...

N. Χριστοδουλίδης: Οι πραγματικότητες είναι ότι υπάρχει μια παράνομη κατοχή για 50 χρόνια

«Οι πραγματικότητες είναι ότι υπάρχει μια παράνομη κατοχή στην...

Β. Ζελένσκι: Τι συζήτησα με τον Ντ. Τραμπ στο Βατικανό

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι συζήτησε θέματα...

Τελευταία Νέα