34.2 C
Serres

Συμμετοχή του Φοιτητικού Παραρτήματος IEEE του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (Σέρρες) στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών και Νέων Επαγγελματιών 2019 του IEEE

Date:

Από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, το «5o Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών και Νέων Επαγγελματιών 2019 του IEEE» και το Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Σέρρες) ήταν εκεί.

 

Στο εν λόγω συνέδριο, το Φοιτητικό Παράρτημα παρουσίασε τον εξωσκελετό που κατασκευάζει, στα πλαίσια της Κοινότητας Ρομποτικής και Αυτοματισμού IEEE μαζί με το Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βόλος), ως HERMES Team με την στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

 

IHU 1








 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου του συνεδρίου, τα Φοιτητικά Παραρτήματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (πρώην Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και πρώην ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας), όπως επίσης και άλλα Φοιτητικά Παραρτήματα της Ελλάδος, έλαβαν τα βραβεία τους ως «Υποδειγματικά Φοιτητικά Παραρτήματα του Τομέα 8 – Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική».

Επιπροσθέτως, στα πλαίσια του συνεδρίου, έγιναν τεχνικές παρουσιάσεις (π.χ. τεχνικές εντοπισμού προβλημάτων σε ηλεκτρικά μοτέρ, δίκτυα επικοινωνιών 5G), μη-τεχνικές παρουσιάσεις (π.χ. διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων σε ομάδες, βέλτιστες πρακτικές παρουσιάσεων), παρουσιάσεις φοιτητικών έργων (projects) και παρουσιάσεις εταιρειών (π.χ. Intracom Telecom, Thrace Group).

Φοιτητικό Παράρτημα IEEE
Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Σέρρες)

ΕλλάδαΠαιδείαΣυμμετοχή του Φοιτητικού Παραρτήματος IEEE του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (Σέρρες) στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Μπήκε πρώτη στην Ιατρική του ΑΠΘ με 19.580 μόρια – “Εξαρχής το είχα αποφασίσει”

Η Θεσσαλονικιά Φωτεινή Παυλίδου πέρασε πρώτη στο τμήμα Ιατρικής...

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 – Ποιες είναι οι σχολές με την υψηλότερη βάση εισαγωγής για το 2024

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές και άνοδο στις πιο...

Πανελλήνιες 2024: Αλφαβητικά οι βάσεις εισαγωγής

Αγωνία τέλος. Οι βάσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι πλέον γεγονός. Στη...

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Πώς μπορείτε να τις δείτε

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων μπήκε το απόγευμα της...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα