Ο γνωστός perfomer Τόνι Σφήνος έπεσε θύμα μιας απίστευτης απάτης. Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες όταν ο Αθανάσιος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θέλησε να συνεργαστεί με μέλος ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Ο γνωστός perfomer Τόνι Σφήνος έπεσε θύμα μιας απίστευτης απάτης. Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες όταν ο Αθανάσιος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θέλησε να συνεργαστεί με μέλος της ορχήστρας του προκειμένου να ανοίξουν μαζί κατάστημα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου.

 

Όπως αναφέρεται στην μηνυτήρια αναφορά, ο Τόνι Σφήνος θα αναλάμβανε τις δημόσιες σχέσεις του μπαρ και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

 

Σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός & Συνεργάτες, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, ο μουσικός απέσπασε από τον Τόνι Σφήνο περισσότερες από 55.000 ευρώ ως δήθεν «αέρα» για τη μίσθωση καταστήματος. Ο Τόνι Σφήνος φέρεται να τα έδωσε και να τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στη μηνυτήρια αναφορά του.

 

«Από τον ίδιο δεν θα ζητούσαν χρήματα επειδή ήταν στενοί συγγενείς»

«Φυσικά μου παρουσίασε το όλο επιχειρηματικό πλάνο σαν μια μεγάλη ευκαιρία, δεδομένου ότι το κατάστημα ευρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου, ήτοι σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και ιδιαίτερα τη θερινή σεζόν έχει αυξημένη επισκεψιμότητα. Αφού συζητήσαμε τις λεπτομέρειες, ο μηνυόμενος (ψευδώς όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια) με ενημέρωσε ότι είχαν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες και ότι για να μισθώσουμε το ανωτέρω κατάστημα έπρεπε εγώ και οι υπόλοιποι δυο συνεργάτες να δώσουμε ως «αέρα» στους ιδιοκτήτες 55.000 Ευρώ, αλλιώς θα χάναμε την ευκαιρία. Μου ανέφερε δε ότι από τον ίδιο δεν θα ζητούσαν χρήματα επειδή ήταν στενοί συγγενείς και ότι θα έπρεπε να δώσουμε μια απάντηση άμεσα, καθώς υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Τόνι Σφήνος.

 

Ο ίδιος κατέβαλλε το μερίδιό του σε δυο δόσεις, ώστε να γίνει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του του προμηθευτές και το συνεργείο.

 

Το μπαρ άρχισε να λειτουργεί και λίγο καιρό μετά η συνεργασία με τον συνάδελφο «χάλασε».

 

«Απαίτησαν να φύγω οριστικά από την επιχείρηση»

Ο Τόνι Σφήνος, στη μήνυσή του αναφέρει πως ενώ το κατάστημα έκανε εγκαίνια, οι συνεταίροι του, τον ενημέρωσαν πως δεν θέλουν να βρίσκεται πια στο κατάστημα.

Advertisement
Family Kitchen

 

«Τον Ιούνιο του 2015 (λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια του καταστήματος) οι συνεταίροι μου, μου δήλωσαν ευθαρσώς πως δεν επιθυμούν πλέον να παρευρίσκομαι καθόλου στο κατάστημα και απαίτησαν να φύγω οριστικά από την επιχείρηση! Το χρονικό διάστημα που ακολούθησε προσπάθησα πάμπολλες φορές να επικοινωνήσω με τους συνεργάτες μου, προκειμένου να ενημερωθώ για την τύχη και την ακριβή οικονομική θέση της εταιρείας μας, της οποίας άλλωστε ήμουν και είμαι ομόρρυθμο μέλος και να αναζητήσω τα χρήματα που είχα καταβάλει για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του καταστήματος (συνολικά 30.000 ευρώ), καθώς και το συνολικό ποσό των 55.000 Ευρώ, που είχα καταβάλει καθ’ υπόδειξη του μηνυόμενου ως «αέρα» για την εκμίσθωση του καταστήματος, αλλά οι προσπάθειες μου απέβησαν άκαρπες» αναφέρει στη μήνυση του.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο μουσικός καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε ιδιοκτήτης του ακινήτου ήταν ο πατέρας του μουσικού, ο οποίος δεν είχε καμία αξίωση να λάβει χρήματα από τον Τόνι Σφήνο.

 

πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Π. Μαρινάκης: «Η μάχη με το βαθύ κράτος πρέπει να είναι συνεχής»

05/02/26 1:08 μμ

Π. Μαρινάκης: «Η μάχη με το βαθύ κράτος πρέπει να είναι συνεχής»

Στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Ρ. Ερντογάν στην Άγκυρα

05/02/26 1:02 μμ

Στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Ρ. Ερντογάν στην Άγκυρα

Δεσμεύτηκαν από την Αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος οι τραπεζικοί λογαριασμοί κορυφαίου συνδικαλιστή

05/02/26 12:47 μμ

Δεσμεύτηκαν από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος οι τραπεζικοί λογαριασμοί κορυφαίου συνδικαλιστή

Mε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα Logistics - Οι προοπτικές και οι προκλήσεις για το Νομό Σερρών

05/02/26 12:29 μμ

Mε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα Logistics – Οι προοπτικές και οι προκλήσεις για το Νομό Σερρών

«Σέρρες – Αδύνατον να αντισταθείς»: Τα νέα τουριστικά spots - Η πρόταση γάμου που έγινε τελικά δεκτή

05/02/26 12:21 μμ

«Σέρρες – Αδύνατον να αντισταθείς»: Το νέο τουριστικά video – Η πρόταση γάμου που έγινε τελικά δεκτή

Άρειος Πάγος: Οριστικά στην Λάρισα η διεξαγωγή της δίκης για τα Τέμπη

05/02/26 12:08 μμ

Άρειος Πάγος: Οριστικά στην Λάρισα η διεξαγωγή της δίκης για τα Τέμπη

Χατζηβασιλείου: Δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο η τραγωδία στην Χίο – Δομημένος ο διάλογος με την Τουρκία, όχι εφ’ όλης της ύλης

05/02/26 11:59 πμ

Χατζηβασιλείου: Δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο η τραγωδία στην Χίο – Δομημένος ο διάλογος με την Τουρκία, όχι εφ’ όλης της ύλης

Ο πύργος της Μάρως στην Δάφνη Σερρών

05/02/26 11:39 πμ

Ο πύργος της Μάρως στην Δάφνη Σερρών

Κλειστός για δύο ώρες ο δρόμος Σερρών – Δράμας στο ύψος του Δαφνουδίου λόγω συσσώρευσης φερτών υλικών

05/02/26 11:29 πμ

Κλειστός για δύο ώρες ο δρόμος Σερρών – Δράμας στο ύψος του Δαφνουδίου λόγω συσσώρευσης φερτών υλικών

Μαθήτριες και μαθητές από όλη την Ελλάδα διαγωνίζονται στη Γλωσσολογία

05/02/26 11:21 πμ

Μαθήτριες και μαθητές από όλη την Ελλάδα διαγωνίζονται στη Γλωσσολογία

Υπό κράτηση παραμένει ο 55χρονος για την υπόθεση δολιοφθοράς σε γερμανικά πλοία

05/02/26 11:16 πμ

Ροδόπη: Υπό κράτηση παραμένει ο 55χρονος για την υπόθεση δολιοφθοράς σε γερμανικά πολεμικά πλοία

Κ. Χατζηδάκης: Παρεμβάσεις κοινής λογικής για να σταματήσουν οι ιστορίες καθημερινής τρέλας

05/02/26 11:12 πμ

Κ. Χατζηδάκης: Παρεμβάσεις κοινής λογικής για να σταματήσουν οι ιστορίες καθημερινής τρέλας