Τουλάχιστον σοκ προκαλεί το αιματηρό περιστατικό σε σχολείο στο Μεξικό.     Σύμφωνα με το Reuters, ένας μαθητής περίπου 11 χρονών άρπαξε ένα όπλο από το σπίτι του και πήγε ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τουλάχιστον σοκ προκαλεί το αιματηρό περιστατικό σε σχολείο στο Μεξικό.

Advertisement
 

 

 

Σύμφωνα με το Reuters, ένας μαθητής περίπου 11 χρονών άρπαξε ένα όπλο από το σπίτι του και πήγε στο σχολείο του στην πόλη Torreon και άνοιξε πυρ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 2 άτομα έχουν βρει τραγικό θάνατο από τους πυροβολισμούς ενώ ακόμη 3 έχουν τραυματιστεί.

Τα θύματα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είναι η δασκάλα της τάξης και ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε. Οι εικόνες που έχουν ανέβει στα social media είναι συγκλονιστικές μιας και δείχνουν τόσο το μοιραίο όπλο όσο και τα θύματα του ανήλικου δράστη.

Advertisement
Family Kitchen

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του αιματηρού περιστατικού, ωστόσο, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο μαθητής είχε ως στόχο τη δασκάλα του.

Advertisement

Πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ