Ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.   Στις δικαστικές ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.

 

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει σήμερα, Τετάρτη 29/1 η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού, που φέρεται να τελέστηκε πριν από αρκετά χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

 

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, αναμένεται να καθίσει ένας Κρητικός γιατρός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

Ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο. Παρά το ότι ο ίδιος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, μέσα στο 2019 κρίθηκε ένοχος σε δύο διαφορετικές δίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι από την “τρυφερή” ηλικία των 7 ετών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα με το οποίο ο γιατρός είχε καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου τον περασμένο Ιούνιο, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του ανηλίκου από το 2005 έως το 2014.

Advertisement
ΔΕΗ

Με λίγα λόγια, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του αγοριού για εννέα ολόκληρα χρόνια, μέχρι το παιδί να γίνει 16 ετών.

Ο ανήλικος αποκάλυψε, ωστόσο, τα όσα φέρεται να περνούσε στα χέρια του κατηγορούμενου, αφότου εκείνος χώρισε με τη μητέρα του και αποχώρησε από την οικογενειακή εστία. Ειδικότερα, φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του το 2015 τα όσα φέρεται να τράβηξε… Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο γιατρός ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου αγοριού σε διάφορα μέρη, μεταξύ άλλων στο μπάνιο και στο υπόγειο.

Καταδικάστηκε σε 16 χρόνια, αλλά… ελεύθερος

Ο γιατρός κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου τον περασμένο Ιούνιο. Στα τέλη του μήνα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για κακουργηματικές πράξεις χωρίς να του χορηγήσει κανένα ελαφρυντικό. Παρά το ότι ο γιατρός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες κάνοντας λόγος για σκευωρία σε βάρος του, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο καταδικάζοντάς τον σε συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Ωστόσο, ο γιατρός δεν είχε οδηγηθεί τότε στη φυλακή:

Το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του υπό τους όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της υποχρέωσης διαμονής του στο Ηράκλειο και της απαγόρευσης να πλησιάζει το θύμα σε απόσταση 200 μέτρων από το ίδιο, το σπίτι του και το χώρο εργασίας της μητέρας του.

Πηγή: neakriti.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λιναρόσπορος: Ο σωστός τρόπος να τον καταναλώνεις για να παίρνεις τις ευεργετικές του ιδιότητες

25/08/25 10:46 πμ

Λιναρόσπορος: Ο σωστός τρόπος να τον καταναλώνεις για να παίρνεις τις ευεργετικές του ιδιότητες

Θεσσαλονίκη σε κρίση - Γιατί δεν γίνονται οι διορθώσεις ανάταξης;

25/08/25 10:44 πμ

Θεσσαλονίκη σε κρίση – Γιατί δεν γίνονται οι διορθώσεις ανάταξης;

Στομαχόπονος που “έρχεται και φεύγει”: Δείτε τι μπορεί να σας συμβαίνει

25/08/25 10:20 πμ

Στομαχόπονος που “έρχεται και φεύγει”: Δείτε τι μπορεί να σας συμβαίνει

Μελισσόχορτο: Το φυσικό αγχολυτικό που καταπολεμά το στρες και την αϋπνία

25/08/25 10:13 πμ

Μελισσόχορτο: Το φυσικό αγχολυτικό που καταπολεμά το στρες και την αϋπνία

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

25/08/25 10:05 πμ

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα –  Πολυτραυματίας ο οδηγός του δικύκλου

Αποκατάσταση λειτουργίας της ιστοσελίδας της ΑΣΠΑΙΤΕ -Νέα ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ

25/08/25 9:52 πμ

Λειτουργεί η ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ -Νέα ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ

Ελεύθερος δύτης φτιάχνει δαχτυλίδια φυσαλίδων στον βυθό της Μεσογείου

25/08/25 9:31 πμ

Ελεύθερος δύτης φτιάχνει δαχτυλίδια φυσαλίδων στον βυθό της Μεσογείου

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 40χρονος βίαζε την 36χρονη για να μην τον χωρίσει -Η οργή της κόρης του

25/08/25 9:27 πμ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 40χρονος βίαζε την 36χρονη για να μην τον χωρίσει – Η οργή της κόρης του

Νεκρή γυναίκα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά

25/08/25 9:14 πμ

Νεκρή γυναίκα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά

Καστοριά: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη δασική πυρκαγιά στο Μακροχώρι

25/08/25 9:07 πμ

Καστοριά: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη δασική πυρκαγιά στο Μακροχώρι

Σε λειτουργία η μονάδα δασοκομάντος Καβάλας από 26 Αυγούστου

25/08/25 9:00 πμ

Σε λειτουργία η μονάδα δασοκομάντος Καβάλας από 26 Αυγούστου

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0: Τη λύση έδωσε ο Ντεσπόντοφ

25/08/25 8:55 πμ

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 1-0: Τη λύση έδωσε ο Ντεσπόντοφ