13.1 C
Serres

Λονδίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο σοβαρά τραυματίας της τρομοκρατικής επίθεσης

Date:

Τον κίνδυνο για τη ζωή του έχει διαφύγει ο άνδρας που τραυματίστηκε την Κυριακή στο Λονδίνο, κατά την τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι, από τον 20χρονο ισλαμιστή Σουντές Αμάν.

 

 

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, δέχθηκε μαχαιριά στο στομάχι και αρχικά οι γιατροί είχαν δηλώσει ότι κινδύνευε η ζωή του.

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών, που έπεσε επίσης θύμα της επίθεσης με μαχαίρι από τον Αμάν, έλαβε ήδη από τη νύχτα της Κυριακής εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τα τραύματά της είναι στην πλάτη.





Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε διευθύνσεις που σχετίζονται με το δράστη, αλλά πιστεύει πως ο Σουντές Αμάν ενήργησε μόνος του.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον προανήγγειλε «θεμελιώσεις αλλαγές» στο σύστημα δικαστικής μεταχείρισης καταδικαζόμενων τρομοκρατών μετά από την αποκάλυψη πως ο Αμάν είχε αποφυλακιστεί πριν από μία εβδομάδα έχοντας εκτίσει το μισό της ποινής φυλάκισης περίπου τριάμισι ετών για τρομοκρατικά αδικήματα.

Πηγή thestival.gr

ΚόσμοςΛονδίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο σοβαρά τραυματίας της τρομοκρατικής επίθεσης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φονική καταιγίδα στη Βραζιλία: 56 νεκροί και 67 αγνοούμενοι

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη...

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στην Αίγυπτο για να συζητήσει την πρόταση κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Η αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς έφτασε σήμερα...

Μέση Ανατολή: Τελεσίγραφο του Ισραήλ στη Χαμάς – «Εκεχειρία μέσα σε μια βδομάδα ή εισβολή στη Ράφα»

Τελεσίγραφο μίας εβδομάδας φέρεται να έχει δώσει το Ισραήλ...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα