ΕΛΓΑ: Καταβάλει 2,1 εκατ. ευρώ σε 829 παραγωγούς

Κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 2,1 εκατ. ευρώ θα πιστωθούν σήμερα στους λογαριασμούς 829 δικαιούχων παραγωγών, από τον ΕΛΓΑ.

 

Το ακριβές ποσό ανέρχεται σε 2.077.587,93 ευρώ και σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρεάς Λυκουρέντζος αυτές αφορούν «829 δικαιούχους παραγωγούς των Προγραμμάτων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2016», «Πυρκαγιές 2016», «Ετήσιο 2017» , «Πυρκαγιές 2017», που ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές του εκμεταλλεύσεις».

Συμπλήρωσε επίσης πως «σημαντικό ποσοστό του ποσού αφορά την καταβολή ενισχύσεων για την απώλεια της παραγωγής στην καλλιέργεια αμυγδάλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για ζημιές που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «Ετήσιο 2017».

Babis


Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα καταβληθεί στο νομό Καβάλας και θα ανέρχεται σε 1.083.551,38 ευρώ, ακολουθεί ο νομός Εύβοιας με 409.597,82 ευρώ και ο νομός Ηλείας με 191.350,94 ευρώ.

Δείτε εδώ τον πίνακα των πληρωμών ανά νομό

ΠολιτικήΑγροτικάΕΛΓΑ: Καταβάλει 2,1 εκατ. ευρώ σε 829 παραγωγούς

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΥΠΑΑΤ: Πρόγραμμα με ενίσχυση 40 ευρώ το στρέμμα για τους βαμβακοπαραγωγούς 

Σε έναν «καφέ εργασίας» με περισσότερους από 50 αγρότες...

ΥΠΕΝ: Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι»

Αφορά όλους τους επαγγελματίες αγρότες Το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος...

Αλλαγές στο ΔΣ του ΕΛΓΑ με απόφαση Αυγενάκη

Ποια πρόσωπα τοποθετούνται σε ποιες θέσεις Με απόφαση του Υπουργού...

Τελευταία Νέα