33.6 C
Serres

Κώστας Καραμανλής: Έρχεται το ψηφιακό δίπλωμα – Τι αλλάζει στον ΚΟΚ(video)

Date:

Στο νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και το ψηφιακό δίπλωμα αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην εκπομπή Mega Magazino και στους κ. Θανάση Φουσκίδη, κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο και κυρία Δάφνη Καραβοκύρη.

 

Για το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μίλησε για αυστηροποίηση ώστε να μην τιμωρούμε το όχημα αλλά τον οδηγό όπως είπε, ενώ ανακοίνωσε ότι υπάρχει η σκέψη για επαναφορά του point system

Παράλληλα ο Υπουργός αναφέρθηκε στο ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης το οποίο θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα και έτσι δεν θα παρατηρούνται οι καθυστερήσεις που έχουμε σήμερα μέχρι και 4 μήνες.

Όσον αφορά στις χθεσινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα περί αρμών της εξουσίας, ο κ. Καραμανλής καταρχήν σχολίασε ότι ο παριστάμενος στο πάνελ πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Φίλης “προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα”.

Τέλος ερωτηθείς για το πάγωμα των επιτάξεων στα νησιά μέχρι την Παρασκευή, ο κ. Καραμανλής καταρχήν σημείωσε ότι η κυβέρνηση κινείται πάνω στο τετράπτυχο: φύλαξη των συνόρων, επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, αυξημένες επιστροφές και κλειστές δομές.








Εξήγησε ότι για μία εβδομάδα δίνεται η δυνατότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση να προτείνει εάν θέλει συγκεκριμένα σημεία στα οποία πρέπει να γίνουν τα κλειστά κέντρα.

 

 

ΠολιτικήΚώστας Καραμανλής: Έρχεται το ψηφιακό δίπλωμα – Τι αλλάζει στον ΚΟΚ(video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

5 βιβλία ελληνικής πεζογραφίας για το καλοκαίρι

Πέντε Έλληνες πεζογράφους, με μυθιστορήματα, διηγήματα και νουβέλες, προτείνει...

Κυρ. Πιερρακάκης: «Οι πανελλήνιες δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή της διαδρομής»

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τα οποία έδωσαν πανελλαδικές...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα