Σε τακτική δικάσιμο στις 3 του ερχόμενου Δεκεμβρίου παραπέμφθηκε να δικαστεί μετά την απολογία του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ο ιερέας του Ναού της Ευαγγελίστριας της πόλης της Χίου.   ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Σε τακτική δικάσιμο στις 3 του ερχόμενου Δεκεμβρίου παραπέμφθηκε να δικαστεί μετά την απολογία του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ο ιερέας του Ναού της Ευαγγελίστριας της πόλης της Χίου.

 

 

Ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά την πρωινή θεία λειτουργία στο Ναό την οποία πραγματοποίησε με ανοιχτές πόρτες.

Παραβιάζοντας δηλαδή σύμφωνα με το κατηγορητήριο την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περί απαγόρευσης συναθροίσεων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Επίσης στον ιερέα επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Σε τακτική δικάσιμο στις 5 του ερχόμενου Νοεμβρίου παραπέμφθηκε να δικαστεί και μια γυναίκα που συνελήφθη στην ίδια Εκκλησία κατηγορούμενη για επίθεση και εξύβριση αστυνομικών οργάνων.

Όπως είναι γνωστό σήμερα Μεγάλο Σαββάτο, έξω από το Ναό της Ευαγγελίστριας Χίου προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη γυναίκα η οποία αποπειράθηκε να μπει στο Ναό της ώρα που πραγματοποιείτο η λειτουργία της πρώτης Ανάστασης και οι πόρτες ήταν ανοιχτές.

Η γυναίκα ήθελε να μπει μέσα στο Ναό αλλά εμποδίστηκε από αστυνομικούς, που βρισκόταν εκεί εξηγώντας και σε άλλους πολίτες που είχαν προσέλθει δεδομένων των ανοικτών θυρών του ναού και των μεγαφώνων που είχαν τοποθετηθεί έξω από αυτόν, ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος.

Advertisement
MEGA

Στο επεισόδιο επενέβη ο ιερέας του Ναού που βγήκε έξω από αυτόν, κατηγορώντας κυβέρνηση και Ιεραρχία για το κλείσιμο των εκκλησιών και το επεισόδιο. Ακολούθησε η προσαγωγή και του ιερέα του Ναού η οποία και στη συνέχεια μετετράπη σε σύλληψη με την κατηγορία της παράβασης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Μητροπολίτης Χίου κ.. Μάρκος ανακοίνωσε την αντικατάσταση του ιερέα για σήμερα βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Χίου.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

03/04/26 6:17 μμ

Το Stade de France έδρα των «Πετεινών» έως το 2055

03/04/26 5:57 μμ

Φαριόλι: «Φανταστείτε την Σπόρτινγκ χωρίς τον Σουάρες και την Μπενφίκα χωρίς τον Παυλίδη»

03/04/26 5:32 μμ

Φλικ: «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, να βελτιωθούμε, ο ρατσισμός δεν έχει θέση»

03/04/26 5:21 μμ

Σιμεόνε: «Ο σεβασμός έχει χαθεί στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία εδώ και χρόνια»

03/04/26 5:04 μμ

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, σταθερή η κατάστασή του

03/04/26 4:54 μμ

Η Τσέλσι έθεσε εκτός ομάδας για δύο αγώνες τον Φερνάντες

03/04/26 4:50 μμ

Γκουαρντιόλα: «Έχουμε ευκαιρία να φτάσουμε σε ένα απίστευτο ορόσημο, σε οκτώ σερί ημιτελικούς Κυπέλλου»

03/04/26 4:35 μμ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενεργοποιεί τη ρήτρα για να κρατήσει Νίκο Γκονζάλεθ

03/04/26 4:22 μμ

Λαπόρτα: «Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε με τον Φλικ»

03/04/26 3:58 μμ

Χάνει το ματς με τη Φράιμπουργκ ο Κέιν, αισιοδοξία για Ρεάλ

03/04/26 3:37 μμ

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε συμφωνία με τον Φόντεν για το νέο συμβόλαιο

03/04/26 3:28 μμ

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της συζύγου του Ζότα