Η επίθεση που έγινε στους αγρότες του χωριού έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου  Advertisement       Οι «Άγριες Μέλισσες» προσγειώνονται ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο τη Δευτέρα 18 Μαΐου ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Η επίθεση που έγινε στους αγρότες του χωριού έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου

 

Advertisement
 

 

 

Οι «Άγριες Μέλισσες» προσγειώνονται ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο τη Δευτέρα 18 Μαΐου και οι εξελίξεις στο «Διαφάνι» αναμένονται καταιγιστικές καθώς τα ανοιχτά μέτωπα στο χωριό είναι πολλά.

Μάλιστα, το «Διαφάνι» πρόκειται, στα επόμενα επεισόδια να πρωταγωνιστήσει και στις εφημερίδες της εποχής.

 

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Μαΐου όπου θα προβληθεί το 90ο επεισόδιο της σειράς του Ant1 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν:Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του; Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση.

Advertisement
Family Kitchen

Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών.

 

Την Τρίτη 19 Μαΐου θα προβληθεί το επεισόδιο 91. Η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης. Ο καυγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του Συνεταιρισμού, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες ενώ ο Συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη ενώ ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα- τη νύφη του Νέστορα- που θα περιπλέξει τα πράγματα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τις αδερφές της.

Advertisement

 

Την Τετάρτη 20 Μαΐου θα προβληθεί το 92ο επεισόδιο όπου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα εξής: Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή. Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

 

Πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΕΟΤ: Οι διακοπές εμπειρίας στην Ελλάδα προκαλούν το ενδιαφέρον των Βρετανών

06/10/25 6:06 μμ

ΕΟΤ: Οι διακοπές εμπειρίας στην Ελλάδα προκαλούν το ενδιαφέρον των Βρετανών

Ποινές φυλάκισης και τσουχτερά πρόστιμα για παράνομη παραχώρηση από δήμο χώρων πρασίνου σε ιδιώτες

06/10/25 6:01 μμ

Ποινές φυλάκισης και τσουχτερά πρόστιμα για παράνομη παραχώρηση από δήμο χώρων πρασίνου σε ιδιώτες

“Own Your Story”: Μια καμπάνια της Bepanthol Tattoo για τη δύναμη των γυναικών με καρκίνο του μαστού

06/10/25 5:58 μμ

“Own Your Story”: Μια καμπάνια της Bepanthol Tattoo για τη  δύναμη των γυναικών με καρκίνο του μαστού

«Meet Namibia Roadshow»: Η Ναμίμπια συστήνεται στο ελληνικό κοινό

06/10/25 5:54 μμ

«Meet Namibia Roadshow»: Η Ναμίμπια συστήνεται στο ελληνικό κοινό

ΥΠΠΟ: Επίσημη παρουσίαση του πρώτου έτους λειτουργίας του εικονικού μουσείου «Οι άνθρωποί μας, οι ιστορίες τους», στο Σίδνεϋ, παρουσία της Λ. Μενδώνη και του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας

06/10/25 5:50 μμ

ΥΠΠΟ: Επίσημη παρουσίαση του πρώτου έτους λειτουργίας του εικονικού μουσείου «Οι άνθρωποί μας, οι ιστορίες τους», στο Σίδνεϋ, παρουσία της Λ. Μενδώνη και του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχει καμία θετική απάντηση σε κανένα αίτημά μας για τον Π. Ρούτσι - Η κυβέρνηση δρομολογεί άλλο ένα μπάζωμα

06/10/25 5:45 μμ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχει καμία θετική απάντηση σε κανένα αίτημά μας για τον Π. Ρούτσι – Η κυβέρνηση δρομολογεί άλλο ένα μπάζωμα

Σημαντικές διεθνείς διακρίσεις κατακτά η Poseidon Team του ΠΑΔΑ

06/10/25 5:41 μμ

Σημαντικές διεθνείς διακρίσεις κατακτά η Poseidon Team του ΠΑΔΑ

Η πρόταση της Σλοβακίας για τα Όσκαρ «Father» κέρδισε κορυφαίο βραβείο στη Ζυρίχη

06/10/25 5:34 μμ

Η πρόταση της Σλοβακίας για τα Όσκαρ «Father» κέρδισε κορυφαίο βραβείο στη Ζυρίχη

Έναρξη αεροπορικών δρομολογίων Λάρνακα-Ηράκλειο και Ηράκλειο-Λάρνακα

06/10/25 5:31 μμ

Έναρξη αεροπορικών δρομολογίων Λάρνακα-Ηράκλειο και Ηράκλειο-Λάρνακα

KAFEA TERRA: Δράση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καφέ

06/10/25 4:32 μμ

KAFEA TERRA: Δράση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καφέ

Green Academy - Πρωτοβουλία για την εκπαίδευση νέων σε σύγχρονα και πράσινα επαγγέλματα

06/10/25 4:27 μμ

Green Academy – Πρωτοβουλία για την εκπαίδευση νέων σε σύγχρονα και πράσινα επαγγέλματα

Ο Μήτογλου MVP της πρεμιέρας στην GBL

06/10/25 4:24 μμ

Ο Μήτογλου MVP της πρεμιέρας στην GBL