34.2 C
Serres

Viral η καμπάνια για την σεξουαλική αγωγή των νέων με τους πορνοσταρ από τη Νέα Ζηλανδία

Date:

Έναν έξυπνο τρόπο υιοθέτησε η Νέα Ζηλανδία, για να πείσει τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους για το σεξ. Δύο πορνοστάρ, τη Σου και τον Ντέρεκ, εμφανίζονται στο κατώφλι μιας μητέρας και του γιου της, ο οποίος παρακολουθεί εμμονικά ερωτικές ταινίες. Τι της λένε και πώς αντιδρά εκείνη;

 

 

Οι δύο ηθοποιοί θέλουν να τον προειδοποιήσουν ότι οι σκηνές σεξ σε μια τέτοια ταινία δεν είναι όπως στην αληθινή στη ζωή. «Συνήθως παίζουμε για ενήλικες, αλλά ο γιος σου είναι παιδί», εξηγεί η Σου στη μητέρα. «Μπορεί να μην ξέρει πώς λειτουργούν οι πραγματικές σχέσεις».

Η Σου υπογραμμίζει ότι οι πορνοστάρ δεν ζητούν τη συγκατάθεσή του συντρόφου τους στην ταινία «απλώς φτάνουμε κατευθείαν στο σεξ» αναφέρει. Ο Ντέρεκ συμφωνεί και επισημαίνει: «Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό στην πραγματική ζωή».

«Φαίνεται ότι είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τη διαφορά για όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο και στην πραγματική ζωή, χωρίς να σε κρίνω» λέει η μητέρα στον -αποχαυνωμένο- γιο της








Παρόμοιες σκηνές έχουν και τα άλλα τρία βίντεο με ανθρώπους να εμφανίζονται ξαφνικά στις πόρτες των χρηστών για να αποδείξουν ότι τα πράγματα στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται.

 

Πηγή dikaiologitika.gr

ΚόσμοςViral η καμπάνια για την σεξουαλική αγωγή των νέων με τους πορνοσταρ...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός έδωσε νέες εντολές για εκκένωση περιοχών της Χαν Γιουνίς

Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε σήμερα νέες εντολές εκκένωσης περιοχών...

Μαρόκο: Περισσότεροι από 20 νεκροί μέσα σε 24 ώρες λόγω του αφόρητου καύσωνα

Θανατηφόρος αποδείχθηκε ο καύσωνας που έπληξε το Μαρόκο, αφού...

Καρχαρίες στα ανοικτά του Ρίο της Βραζιλίας διαπιστώθηκε πως παίρνουν… κοκαΐνη

Καρχαρίες που ζουν στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Ρίο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα