Υψηλός παραμένει εδώ και ένα 20μερο ο αριθμός των νέων κρουσμάτων και θυμάτων του κορονοϊού στη Βόρεια Μακεδονία.   Όπως ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές αρχές στη Βόρεια Μακεδονία το τελευταίο ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Υψηλός παραμένει εδώ και ένα 20μερο ο αριθμός των νέων κρουσμάτων και θυμάτων του κορονοϊού στη Βόρεια Μακεδονία.

 

Όπως ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές αρχές στη Βόρεια Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 156 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα να ανέρχεται πλέον στα 4.820.

Επίσης, έξι άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τη νόσο κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 222 τον αριθμό των θυμάτων από επιπλοκές της νόσου.

Advertisement
Family Kitchen

Τα περισσότερα από τα 156 νέα κρούσματα καταγράφονται και πάλι στα Σκόπια (100 κρούσματα) και στο Τέτοβο (19).

Η διευθύντρια της Επιθεώρησης Υγιεινής της χώρας, Ιρίνκα Σοτίροβα-Μπούχοβα δήλωσε ότι οι επιδημιολογικές έρευνες καταδεικνύουν πως από τότε που ξεκίνησε η χαλάρωση των μέτρων (στις 24 Μαϊου) και μετά αυξάνεται αισθητά ο αριθμός των θετικών στον κορονοϊό ασθενών.

Κατά την περίοδο αυτή έχουν εντοπισθεί πάνω από 40 μεγάλες εστίες διασποράς κορονοϊού σε όλη την επικράτεια της χώρας, ενώ αρκετές εστίες (περί τις 20) έχουν εντοπισθεί στην περιοχή της πόλης των Σκοπίων, διευκρίνισε η Σοτίροβα-Μπούχοβα και επισήμανε ότι την περίοδο αυτή οι περισσότερες μεταδόσεις κορoνοϊού εντοπίζονται μεταξύ μελών οικογενειών.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί είναι οι Σερραίοι που εκλέχθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή

31/03/26 8:09 μμ

ΠΑΣΟΚ: Αυτοί είναι οι Σερραίοι που εκλέχθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή

ΔΕΥΑ Σερρών: Υπογραφή σύμβασης για την εγκατάσταση φίλτρων αντίστροφης ώσμωσης που θα λύσει το πρόβλημα με το ουράνιο στο νερό

31/03/26 8:00 μμ

ΔΕΥΑ Σερρών: Υπογραφή σύμβασης για την εγκατάσταση φίλτρων αντίστροφης όσμωσης που θα λύσει το πρόβλημα με το ουράνιο στο νερό

Σταύρος Παπασταύρου: «Να ληφθούν προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για τη στήριξη των πολιτών - να εξαιρεθούν, ως εφάπαξ παρεμβάσεις, από τον δημοσιονομικό δείκτη καθαρών δαπανών»

31/03/26 7:41 μμ

Σταύρος Παπασταύρου: «Να ληφθούν προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για τη στήριξη των πολιτών – να εξαιρεθούν, ως εφάπαξ παρεμβάσεις, από τον δημοσιονομικό δείκτη καθαρών δαπανών»

Ρονάλντο: «Η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί, έχουμε ακόμη τους καλύτερους παίκτες»

31/03/26 7:09 μμ

Ρονάλντο: «Η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί, έχουμε ακόμη τους καλύτερους παίκτες»

31/03/26 7:07 μμ

Το φύλλο αγώνα για τις αποβολές των Ναν και Ντόρσεϊ και το αντιαθλητικό του Ματίας Λεσόρ στο ντέρμπι «αιωνίων»

Οκτώ τραυματίες στο κεντρικό Ισραήλ έπειτα από συναγερμό για ιρανικούς πυραύλους

31/03/26 7:05 μμ

Οκτώ τραυματίες στο κεντρικό Ισραήλ έπειτα από συναγερμό για ιρανικούς πυραύλους

Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες- FossesΕικονογραφημένες ιστορίες αλά γαλλικά - Bande Dessinée ( BD )

31/03/26 3:21 μμ

Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες- Fosses: Εικονογραφημένες ιστορίες αλά γαλλικά – Bande Dessinée ( BD )

Χατζηβασιλείου: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που ενίσχυσε την άμυνα της Κύπρου

31/03/26 8:03 μμ

Χατζηβασιλείου: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που ενίσχυσε την άμυνα της Κύπρου

"Show" της Ελένης Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας - Την πήραν... σηκωτή αστυνομικοί!

31/03/26 3:12 μμ

“Show” της Ελένης Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας – Την πήραν… σηκωτή αστυνομικοί!

Ισραήλ: Θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στον νότιο Λίβανο ως τον ποταμό Λιτάνι - "Μοντέλο Ράφα" στα λιβανικά χωριά κοντά στα σύνορα

31/03/26 3:27 μμ

Ισραήλ: Θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στον νότιο Λίβανο ως τον ποταμό Λιτάνι – “Μοντέλο Ράφα” στα λιβανικά χωριά κοντά στα σύνορα

Στ. Παπασταύρου από Economist: «Ο Κάθετος Διάδρομος είναι μία αρτηρία ανάπτυξης, ευημερίας και ελευθερίας. Η ασφαλής ενέργεια είναι ισχύς»

31/03/26 3:05 μμ

Στ. Παπασταύρου από Economist: «Ο Κάθετος Διάδρομος είναι μία αρτηρία ανάπτυξης, ευημερίας και ελευθερίας. Η ασφαλής ενέργεια είναι ισχύς»

Σύσκεψη στο Μαξίμου: Εφαρμογή των μέτρων στήριξης και εκατοντάδες έλεγχοι σε αγορά καυσίμων και τροφίμων

31/03/26 3:02 μμ

Σύσκεψη στο Μαξίμου: Εφαρμογή των μέτρων στήριξης και εκατοντάδες έλεγχοι σε αγορά καυσίμων και τροφίμων