Σέρρες: Ελεύθεροι υπό όρους παππούς και θείος για τον θάνατο του βρέφους

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους σε ανακριτή, ο παππούς και ο θείος του βρέφους που έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, κοντά στο σπίτι όπου διέμενε στην Ηράκλεια Σερρών.

 

Σε βάρος τους είχε σχηματισθεί δικογραφία από την αστυνομία για έκθεση ανηλίκου. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισής τους μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Για την ίδια υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία και εναντίον ανήλικης, αλλά ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί εις βάρος της κατηγορία.



Babis

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο θάνατος του άτυχου βρέφους αποδίδεται σε πνιγμό. Να σημειωθεί ότι οι γονείς του βρίσκονται έγκλειστοι σε φυλακές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕλλάδαΣέρρες: Ελεύθεροι υπό όρους παππούς και θείος για τον θάνατο του βρέφους

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα