Κορονοϊός – Χαλκιδική: Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση – 11χρονη εντοπίστηκε θετική

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε, όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, στην κατασκήνωση της Νέας Φώκαιας στην Χαλκιδική. Το 11χρονο κοριτσάκι που νόσησε βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με το πρώτο κρούσμα.
 
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό 15χρονη. Αμέσως σήμανε συναγερμός και εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των εργαζομένων και των κατασκηνωτών. Το κορίτσι πήγε στην κατασκήνωση στις 5 Ιουλίου.
Έπειτα από τέσσερις μέρες ανέβασε δέκατα και από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης θεωρήθηκε ύποπτο περιστατικό με βάση τα πρωτόκολλα. Ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης, Χρήστος Σκούρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι “το κορίτσι ανέβασε πυρετό 37,4 και αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.
Η 15χρονη απομονώθηκε στο αναρρωτήριο και ειδοποιήθηκαν οι γονείς της. Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν οι γονείς των παιδιών που έμεναν στο ίδιο σπιτάκι με την 15χρονη και απομάκρυναν τα παιδιά τους από την κατασκήνωση.
Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:
 




Babis
ΕλλάδαΚορονοϊός - Χαλκιδική: Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση - 11χρονη εντοπίστηκε θετική

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Ο ναός όπου τοποθετήθηκε POS ουδεμία σχέση έχει με την Ορθόδοξη Εκκλησία

Ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη συνεδρία της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας...

Το 14ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ και Διαγωνισμός

Με διαγωνιστικό τμήμα με συμμετοχές από την Ελλάδα και...

Συμφωνική μουσική, ποίηση, θέατρο, έντεχνη μουσική, χορός στο Φεστιβάλ Επταπυργίου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «συναντά» στη σκηνή τη Βίκυ Μοσχολιού,...

Τελευταία Νέα