Ιστορικό ενδέχεται να είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των play-offs για τον Γιώργο Κούτσια.
Ο νεαρός επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» και κυνηγάει να σπάσει δύο ρεκόρ που κρατάνε πολλά χρόνια.
Σε περίπτωση που παίξει θα γίνει ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς σε ηλικία 16 ετών, 5 μηνών, 18 ημερών θα σπάσει το ρεκόρ του Απόστολου Τσουρέλα, ο οποίος στις 7 Φεβρουαρίου 1980 αντικατέστησε τον Βασίλη Βασιλάκο σε ηλικία 16 ετών, έξι μηνών και 18 ημερών.
Το δεύτερο ρεκόρ είναι δυσκολότερο, καθώς αν σκοράρει θα σπάσει το ρεκόρ του μεγάλου Γιώργου Κούδα, ο οποίος πριν από 56 χρόνια (1η Απριλίου 1964) σκόραρε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου σε ηλικία 17 ετών, τεσσάρων μηνών και εννέα ημερών.

Τελευταία Νέα
Advertisement
Advertisement
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Tags: ΠΑΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ